Libnet.ro
UNICEF

06:45

Evomag: Black Friday ne-a adus vanzari totale de 0,9 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Evomag: Black Friday ne-a adus vanzari totale de 0,9 mil. euro

Evomag, unul dintre cei mai activi jucatori pe piata de retail online, a raportat la finalul campaniei de Black Friday vanzari totalizand 900. 000 de euro, de peste trei ori mai mari fata de prima editie a evenimentului de anul trecut. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday in SUA: Vanzarile au atins 59 miliarde de dolari

Cheltuielile totale ale americanilor in cele patru zile ale campaniei Black Friday, care marcheza startul sezonului de vanzari de iarna, au crescut cu 13% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 59,1 miliarde dolari, iar vanzarile online au.

2Parale: Black Friday a adus magazinelor online de 15 ori mai multe vanzari

Cele peste 200 de magazine online din 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din Romania, au inregistrat de Black Friday aproape 9. 500 de comenzi in valoare de 3,2 milioane de lei. Vanzarile generate de Black Friday au fost de 15 ori mai multe decat.

2Parale: Black Friday a adus magazinelor online de 15 ori mai multe vanzari

Prin 2Parale, o retea de afiliere din tara noastra, s-au generat de 15 ori mai multe vanzari de Black Friday decat intr-o zi obisnuita de vineri, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Evomag da cartile pe fata, de Black Friday

Stim cu totii ca anul trecut au fost ceva probleme cu site-urile participante la Black Friday, mai ales in momentul in care se apropiau stocurile de final. Mai exact acele probleme se refera la oprirea in mod constient ale acelor site-uri pentru a mai diminua solicitarile clientilor. Evomag pare ca a mers putin prea departe cu mesajul respectiv. Pe ideea ca o imagine spune o mie de cuvinte, aveti imaginea mai sus. Cred ca am vazut-o de nenumarate ori la .

Isteria Black Friday a paralizat site-urile

UPDATE ora 10:30: emag. ro are stocul aproape epuizat iar plata cu cardul nu functioneaza Site-ul emag. ro poate fi accesat la aceasta ora de catre vanatorii de oferte, insa stocul retailerului IT and C este aproape epuizat. Pe langa asta, dupa nenumaratele campanii de marketing legate de eveniment si dupa ce firma a investit in echipamente suplimentare servere), site-ul nu a functionat in zorii diminetii iar ofertele nu sunt pe masura asteptarii clientilor. Totodata, pe retelele sociale oamenii se plang ca site-ul nu accept plata online, clientii neprimind de minute bune confirmarea platii pe e-mail. in acest moment, site-urile altex. ro, domo. ro and si f64. ro sunt indisponibile, afi and sand pe pagina principala mesaje in care i and si cer scuze pentru disconfortul creat. Pagina de internet a librariei elefant. ro este disponibila acum. --- *UPDATE 10:15: in cazul unor magazine stocurile multor produse s-au epuizat dupa primele ore ale campaniei Black Friday. --- *UPDATE ora 08:45: Mai multe site-uri ce ofera reduceri de black friday sunt la aceasta ora blocate. Marile site-uri au cedat sub presiunea numarului mare de internau and ti in cautare de reduceri. La ora 00. 00, numeroase site-uri erau deja blocate sau se incarcau cu greutate din pricina numarului mare de accesari. Libraria online elefant. ro, azerty. ro, domo. ro, eurogsm. ro, f64. ro, evomag. ro, marketonline. ro au fost doar cateva din site-urile care nu au putut fi accesate la miezul noptii. Acestea au inceput sa-si revina dupa ora 2. in momentul de fata site-urile domo. ro, altex. ro, sunt blocate. Si site-ul evomag. ro este blocat din cauza numarului mare de accesari.

UPDATE Black Friday 2012: Marile magazine au anuntat vanzari de produse ITC de zeci de milioane de euro, peste asteptari

Principalii retaileri de produse ITC au anuntat duminica seara vanzari peste asteptari cu ocazia campaniei de shopping Black Friday 2012, derulata in perioada 23-25 noiembrie. Altex Romania a anuntat ca a inregistrat la finalul celor trei zile de reduceri vanzari record de peste 15 milioane de euro in magazinele Altex si Media Galaxy. Flanco a anuntat vanzari de 55 milioane lei n. a 12,1 milioane euro) cu 80% mai mult decat la prima editie, pe o suprafata de vanzare cu 20% mai mare decat anul trecut. De asemenea, conducerea retailerului online eMag a anuntat sambata pentru HotNews. ro ca a vandut produse in valoare de peste 12 milioane euro de Black Friday. UPDATE PayU: Magazinele online care au implementat promotii pe 23 noiembrie 2012 Black Friday si-au majorat vanzarile cu 325% fata de ziua anterioara.

Black Friday 2012: Marile magazine au anuntat vanzari de produse ITC de zeci de milioane de euro, peste asteptari

Principalii retaileri de produse ITC au anuntat duminica seara vanzari peste asteptari cu ocazia campaniei de shopping Black Friday 2012, derulata in perioada 23-25 noiembrie. Altex Romania a anuntat ca a inregistrat la finalul celor trei zile de reduceri vanzari record de peste 15 milioane de euro in magazinele Altex si Media Galaxy. Flanco a anuntat vanzari de 55 milioane lei n. a 12,1 milioane euro) cu 80% mai mult decat la prima editie, pe o suprafata de vanzare cu 20% mai mare decat anul trecut. De asemenea, conducerea retailerului online eMag a anuntat sambata pentru HotNews. ro ca a vandut produse in valoare de peste 12 milioane euro de Black Friday.

Altex a inregistrat vanzari de 15 mil. euro de Black Friday. De trei ori mai mult decat estimarile initiale

Altex Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de retail electroIT, a inregistrat la finalul celor trei zile de vanzari de Black Friday vanzari de peste 15 milioane de euro, de trei ori mai mult fata de estimarile initiale ale companiei.

PayU: Cea mai mare mare tranzactie online cu cardul de Black Friday a fost de 6.900 de euro

Magazinele online care au avut promotii pe 23 noiembrie 2012 Black Friday au inregistrat vanzari de peste patru ori mai mari 325%) fata de ziua anterioara, conform datelor furnizorului de servicii de comert electronic PayU.

Black Friday, o vanatoare de chilipiruri de 50 milioane euro.

Site-uri de vanzari online blocate din cauza traficului, o campanie dusa in prelungiri sambata si duminica), cozi in magazine si o lista tot mai lunga de comercianti participanti mai nou, un administrator de fonduri mutuale si un site de matrimoniale) - iata cateva selectiuni din atmosfera Black Friday 2012. Discounturi de 30-70% puteau fi intalnite frecvent vineri, la fel site-uri blocate in primele ore ale diminetii pentru principalii retaileri participanti. S-au vandut bine .

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )