Libnet.ro
UNICEF

22:00

4 pasi gresiti la numirea noului sef al DIICOT

România Liberă România Liberă,
4 pasi gresiti la numirea noului sef al DIICOT

Presedintele a semnat, ieri, decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu in functia procuror-sef al DIICOT, pentru un mandat de trei ani. Numirea unui procuror apropiat de cercurile PSD nu este insa singura situatie care indica functionarea coabitarii presedinte-premier, in ciuda atacurilor reciproce lansate in public. continuă pe România Liberă

Procurorul Daniel Horodniceanu este noul sef al DIICOT. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Procurorul Daniel Horodniceanu este noul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), asta dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul de numire a acestuia in fruntea DIICOT.

Monica Macovei, despre numirea lui Horodniceanu: A trecut domnul Iohannis testul numirii procurorului sef DIICOT? Eu cred ca nu

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi pe Daniel Horodniceanu in functia de procuror sef al DIICOT a fost violent criticata de catre fostul ministru al Justitiei, europarlamentarul Monica Macovei.

Iohannis s-a intalnit cu noul sef DIICOT: Vreau sa cunosc oamenii pe care ii numesc in functie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Roma, intrebat daca s-a intalnit recent cu Daniel-Constantin Horodniceanu, cel avizat de CSM pentru functia de procuror-sef al DIICOT, ca a avut o discutie cu acesta, pentru ca vrea sa cunoasca.

Daniel Horodniceanu, la sefia DIICOT: Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu in functia procuror-sef al DIICOT, anunta Administratia Prezidentiala.

Ponta, despre Horodniceanu: Nu il cunosc personal pe noul procuror-sef DIICOT, dar am incredere

Intr-un mesaj pe contul sau de Twiiter, premierul Victor Ponta a scris ca are incredere in noul procuror-sef al DIICOT, chiar daca nu il cunoaste personal si i-a urat un mandat de succes. Nu il cunosc personal pe noul Procuror Sef al DIICOT Dl Horodniceanu) dar am incredere si ii urez un mandat de succes!, a scris Ponta pe Twitter.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )