Libnet.ro
UNICEF

01:05

7 premieri europeni il sustin pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni

Antena3 Antena3,
7 premieri europeni il sustin pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni

Premierul Victor Ponta se bucura de prima pozitie in toate sondajele din Romania, in alegerile prezidentiale, dar premierul se bucura de sustinere si de peste hotare. Mai exact, mai multi oficiali. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Il voi gratia pe Gica Popescu

Actualul premier al Romaniei, Victor Ponta, aflat in cursa pentru presedintie, a declarat marti seara ca il va gratia pe Gica Popescu, in cazul in care va castiga functia suprema in stat.

Alegeri prezidentiale 2014. Dan Diaconescu: Victor Ponta e greu de ucis

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale 2014, Dan Diaconescu, prezent marti dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, a declarat ca in cursa pentru Cotroceni se bazeaza pe voturile a peste un milion de romani.

Evaluarea campaniei lui Victor Ponta - un lung sir de lovituri sub centura si voturi cumparate pe bani publici

Inaintea debutului oficial al campaniei electorale, premierul Victor Ponta a apelat la arme interzise pentru a-si lovi adversarii sau pentru a castiga puncte. In cele cateva saptamani scurse a contabilitat atat de multe derapaje, incat abia li se mai poate tine socoteala. Victor Ponta si PSD si-au pregatit terenul campaniei modificand o lege prin care au suspendat temporar migratia politica, astfel incat sa racoleze cat mai multi primari si alesi locali din opozitiei. Campania Ponta/PSD a continuat printr-o serie de atacuri sub centura impotriva principalului adversar, atacat pe teme de religie, pentru faptul ca nu are copii sau acuzat ca va taia pensiile. Hotnews. ro va continua in urmatoarele zile evaluarea campaniei candidatilor la prezidentiale .

Moment propagandistic ratat: cea mai batrana locuitoare din sectorul 4 nu a spus pe scena Votati Victor Ponta, asa cum i-a suflat primarul Piedone

Un moment stanjenitor s-a inregistrat miercuri la un miting de partid al candidatului Victor Ponta, la intalnirea acestuia cu membrii si simpatizantii PSD Sector 4. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a adus-o pe scena pe Varvara Zugravu 105 ani), cea mai batrana locuitoare din sectorul 4, pentru a-i inmana lui Ponta o diploma omagiala. Femeia s-a achitat de sarcina, dar cand Piedone i-a suflat la ureche Pe cine votam? Pe Victor Ponta il votam, batrana nu a rostit cuvintele magice.

Klaus Iohannis: Victor Ponta are sapte case. Toate casele mele valoreaza cat apartamentul in care sta Ponta

Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu intelege atacurile la care este supus din partea PSD pentru cele sase case pe care le detine, in conditiile in care Victor Ponta detine sapte case, dar a declarat doar trei.

Sustinatorii lui Victor Ponta: Oficiali, artisti, sportivi si intelectuali

Premierul Victor Ponta se bucura de prima pozitie in toate sondajele din Romania, pentru alegerile prezidentiale. De altfel, Ponta se bucura de sustinere externa si interna, din partea mai multor oficiali, oame.

Ministrul pentru IMM nu vrea sa recunoasca faptul ca Romania a urcat doar doua pozitii in clasamentul Doing Business si nu 25 cum a spus Victor Ponta

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, a reluat informatia falsa lansata de premierul Victor Ponta potrivit careia Romania a urcat 25 de pozitii in clasamentul Doing Business elaborat de Banca Mondiala. O sa reiau si eu anuntul conform careia Romania a facut un salt imens in Raportul Bancii Mondiale. A urcat de pe locul 73 pe 48, a declarat Jianu la sfarsitul sedintei de Guvern. Jurnalistii i-au atras atentia ca reprezentantii Bancii Mondiale au precizat clar ca Romania a urcat doar doua pozitii conform unei noi metodologii de calcul. In ciuda acestor precizari, Jianu a insistat sa spuna ca Romania a urcat 25 de pozitii. Jurnalistii i-au citat din declaratiile reprezentantilor Bancii Mondiale, moment in care Jianu a spus: Nu comentez!.

Spiritul lui Adrian Nastase n-a murit: Victor Ponta promite 400 de terenuri de fotbal, mentorul lui promisese 400 de sali de sport in campania din 2004

Programa educationala va include, incepand cu anul scolar 2015-2016, o ora de fotbal pe saptamana, pentru scoala primara, gimnaziala si liceu, in planurile Guvernului figurand si constructia a 400 terenuri de fotbal la nivel national, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Promisiunea lui Victor Ponta e similara cu cea facuta in urma cu zece ani de mentorul sau, Adrian Nastase, care anunta demararea unui prgram faraonic de construire a 400 de sali de sport.

REVISTA PRESEI: Victor Ponta, copilul lasat la butoanele unei rachete

Adevarul arata daca si cum voteaza cei plecati din tara. Ziarul Financiar arata cum a dus Guvernul Ponta bugetul pe excedent: A oprit investitiile si a nascocit taxe noi. Gandul publica ultimul apel al lui Gabriel Liiceanu catre Victor Ponta, copilul lasat la butoanele unei rachete. Capital arata ca DNA a cucerit Romania. Evenimentul Zilei prezinta afacerea benefica pentru Calatorii CFR, cladita pe spaga. Wall-Street ne arata ce trebuie sa stim despre platile contactless. Hotnews publica imagini din avion cu tronsonul de autostrada aflat in constructie la granita cu Ungaria. Iar ProSport scrie ca Steaua abia s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei.

Victor Ponta: Cand voi ajunge presedinte, il voi gratia pe Gica Popescu daca un membru al familiei imi va cere

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca imediat ce va ajunge presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, daca un membru al familiei acestuia ii va cere. Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )