Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sustinatorii lui Victor Ponta: Oficiali, artisti, sportivi si intelectuali

Antena3 Antena3,
Sustinatorii lui Victor Ponta: Oficiali, artisti, sportivi si intelectuali

Premierul Victor Ponta se bucura de prima pozitie in toate sondajele din Romania, pentru alegerile prezidentiale. De altfel, Ponta se bucura de sustinere externa si interna, din partea mai multor oficiali, oame. continuă pe Antena3

7 premieri europeni il sustin pe Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni

Premierul Victor Ponta se bucura de prima pozitie in toate sondajele din Romania, in alegerile prezidentiale, dar premierul se bucura de sustinere si de peste hotare. Mai exact, mai multi oficiali.

Moment propagandistic ratat: cea mai batrana locuitoare din sectorul 4 nu a spus pe scena Votati Victor Ponta, asa cum i-a suflat primarul Piedone

Un moment stanjenitor s-a inregistrat miercuri la un miting de partid al candidatului Victor Ponta, la intalnirea acestuia cu membrii si simpatizantii PSD Sector 4. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a adus-o pe scena pe Varvara Zugravu 105 ani), cea mai batrana locuitoare din sectorul 4, pentru a-i inmana lui Ponta o diploma omagiala. Femeia s-a achitat de sarcina, dar cand Piedone i-a suflat la ureche Pe cine votam? Pe Victor Ponta il votam, batrana nu a rostit cuvintele magice.

Victor Ponta: Cand voi ajunge presedinte, il voi gratia pe Gica Popescu daca un membru al familiei imi va cere

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca imediat ce va ajunge presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, daca un membru al familiei acestuia ii va cere. Victor Ponta.

Victor Ponta: Cand voi ajunge presedinte, il voi gratia pe Gica Popescu daca un membru al familiei imi va cere

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca imediat ce va ajunge presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, daca un membru al familiei acestuia ii va cere. Victor Ponta.

Evaluarea campaniei lui Victor Ponta - un lung sir de lovituri sub centura si voturi cumparate pe bani publici

Inaintea debutului oficial al campaniei electorale, premierul Victor Ponta a apelat la arme interzise pentru a-si lovi adversarii sau pentru a castiga puncte. In cele cateva saptamani scurse a contabilitat atat de multe derapaje, incat abia li se mai poate tine socoteala. Victor Ponta si PSD si-au pregatit terenul campaniei modificand o lege prin care au suspendat temporar migratia politica, astfel incat sa racoleze cat mai multi primari si alesi locali din opozitiei. Campania Ponta/PSD a continuat printr-o serie de atacuri sub centura impotriva principalului adversar, atacat pe teme de religie, pentru faptul ca nu are copii sau acuzat ca va taia pensiile. Hotnews. ro va continua in urmatoarele zile evaluarea campaniei candidatilor la prezidentiale .

Victor Ponta vine in aceasta seara in Biroul Presedintelui, la Sinteza Zilei

In biroul Presedintelui in aceasta seara vine Premierul Victor Ponta. Ce lovitura finala aplica regimului Basescu, afla azi la 21:30 la Sinteza zilei, cel mai urmarit talk show din Romania.

O asemanare intre campania lui Victor Ponta si metodele separatistilor rusi

Merita mai multa atentie mesajele de campanie neagra utilizate de Victor Ponta impotriva principalului sau adversar, Klaus Iohannis. Unul dintre ele se remarca prin ticalosie extrema. Ponta exploateaza fara scrupule frica, groaza unor oameni ceva mai expusi manipularii. Pensionarii, oameni de regula saraci, bolnavi si dependenti in mare masura de bunavointa statului, sunt bombardati practic non stop cu amenintarea ca Iohannis, prezentat drept omul lui Basescu, gandeste la fel, taie pensii si salarii.

Victor Ponta si sfintii: PSD imparte iconite cu Arsenie Boca, inscriptionate pe verso ce numele premierului

Catalin Predoiu a solicitat BOR sa se delimiteze de practica PSD de a distribui iconite cu Arsenie Boca, inscriptionate pe verso cu numele lui Victor Ponta.

UPDATE Victor Ponta se lauda ca Romania a urcat 25 de pozitii in clasamentul Doing Business 2015, desi in realitate saltul a fost de doar doua pozitii

Premierul Victor Ponta s-a laudat in sedinta de Guvern de miercuri ca Romania a urcat in 2014, in clasamentul 'Doing Business 2015' elaborat de Banca Mondiala, pe locul 48 din 189 de tari de pe pozitia 73 pe care o ocupa in 2013. Insa, Ponta face o comparatie intre doua rapoarte care nu au legatura intre ele, lucru precizat chiar de reprezentantii Bancii Mondiale. Acestia au spus clar ca a fost modificata metodologia de elaborare a raportului, astfel incat o comparatie intre actualul document si cel din anul anterior nu poate fi realizata. In realitate, Romania a urcat doar doua pozitii fata de locul 50 de anul trecut, conform unui calcul in functie de schimbarile de metodologie. UPDATE Ponta a anuntat pe Facebook ca Romania a urcat 24 de pozitii, nu 25 cum a spus inainte, facand o trimitere catre o stire de pe Agerpres in care se precizeaza ca saltul a fost de doua pozitii.

REVISTA PRESEI: Victor Ponta, copilul lasat la butoanele unei rachete

Adevarul arata daca si cum voteaza cei plecati din tara. Ziarul Financiar arata cum a dus Guvernul Ponta bugetul pe excedent: A oprit investitiile si a nascocit taxe noi. Gandul publica ultimul apel al lui Gabriel Liiceanu catre Victor Ponta, copilul lasat la butoanele unei rachete. Capital arata ca DNA a cucerit Romania. Evenimentul Zilei prezinta afacerea benefica pentru Calatorii CFR, cladita pe spaga. Wall-Street ne arata ce trebuie sa stim despre platile contactless. Hotnews publica imagini din avion cu tronsonul de autostrada aflat in constructie la granita cu Ungaria. Iar ProSport scrie ca Steaua abia s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3031 seconds )