Libnet.ro
UNICEF

22:45

87 de candidati eliminati din examen, vineri, la ultima proba din cadrul bacalaureatului

B1 B1,
87 de candidati eliminati din examen, vineri, la ultima proba din cadrul bacalaureatului

Un numar de 87 de candidati care au sustinut, vineri, ultima proba din cadrul bacalaureatului au fost eliminati din examen, fiind prinsi copiind sau avand asupra lor materiale nepermise. Vineri, un numar de. continuă pe B1

BAC 2013: Aproape 90 de elevi, eliminati vineri din examen, la ultima proba.

Un numar de 87 de candidati la bacalaureat au fost elminati din examen, vineri, la ultima proba, pentru ca au fost prinsi copiind sau aveau asupra lor materiale nepermise, transmite Mediafax. Vineri, au participat la proba la alegere a profilului si specializarii din cadrul bacalauretului 155. 220 de absolventi de clasa a XII-a, dintre care 87 au fost eliminati pentru ca au fost prinsi copiind sau aveau asupra lor materiale nepermise in timpul examenelor telefoane mobile, tablete, fituici .

BACALAUREAT 2013 La Constanta, 21 candidati au fost eliminati de la ultima proba de examen

Un numar de 6. 775 de absolventi de liceu au sustinut vineri, 5 iulie, la Constanta, ultima proba a examenului de Bacalaureat 2013.

BACALAUREAT 2013 Cei mai multi elevi din Constanta au ales Biologia la ultima proba a examenului de maturitate

Un numar de 6. 775 de absolventi de liceu din judetul Constanta sustin vineri, 5 iulie, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 - proba la alegere, in functie de profil. Adevarul. ro publica, vineri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

O suta de elevi de la Bolintineanu si parintii lor, dusi la audieri dupa ultima proba a bacalaureatului

Aproximativ 100 de elevi de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala au fost luati cu microbuzele de la scoala si dusi la audieri dupa ultima proba a bacalaureatului, relateazaB1 TV. Alaturi.

Procurorii ridica inscrisuri de la Bolintineanu: O suta de elevi si parintii lor, dusi la audieri dupa ultima proba a bacalaureatului

Aproximativ 100 de elevi de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala au fost luati cu microbuzele de la scoala si dusi la audieri dupa ultima proba a bacalaureatului, relateazaB1 TV. Alaturi.

BACALAUREAT 2013. 112 candidati, eliminati, miercuri, din examen.

Incercarea de a copia la bacalaureat a dus, miercuri, la eliminarea altor 112 de candidati, care sustineau proba obligatorie a profilului, in conditiile in care o ancheta este in desfasurare privind tentativa de frauda la Liceul Dimitrei Bolintineanu din Capitala, informeaza Mediafax. Potrivit Ministerului Educatiei Nationale MEN), la proba obligatorie a profilului au participat 160. 499 de absolventi de clasa a XII-a. Din totalul celor prezenti, 112 au fost eliminati pentru ca au copiat sau .

BACALAUREAT 2013. Constanta. 29 de candidati, eliminati de la proba obligatorie de profil.

Un numar de 29 de candidati din judetul Constanta au fost eliminati, miercuri, de la proba obligatorie de profil a examenului de bacalaureat dupa ce au fost prinsi avand telefoane mobile sau incercand sa copieze, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Constanta, 6. 574 de absolventi de liceu din judet au sustinut, miercuri, proba scrisa obligatorie a profilului, matematica sau istorie, 29 de candidati fiind eliminati pentru frauda si tentativa de .

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / 6 elevi din judetul Teleorman au fost eliminati din sala la prima proba

Prima proba scrisa a examenului de Bacalaureat a creat probleme candidatilor, mai ales celor care au terminat un profil real, deoarece acestia le-au catalogat ca fiind dificile, facand referire, in mod special, la subiectul cu numarul trei. Sase elevi au incercat sa triseze pentru a rezolva aceste subiecte, ei fiind eliminati din examen, dupa ce au fost prinsi cu materiale nepermise asupra lor.

BACALAUREAT 2013 Doi elevi din judetul Vaslui eliminati din sala la prima proba

Subiectele la prima proba a examenzlzu de Bacalaureat din acest an a creat controverse in randul candidatilor, mai ales celor care au terminat un profil real, deoarece acestia le-au catalogat ca fiind dificile, facand referire, in mod special, la subiectul cu numarul trei. Din pacate, doi dintre elevi au incercat sa triseze pentru a rezolva aceste subiecte, ei fiind eliminati din examen, dupa ce au fost prinsi cu telefoane si casti asupra lor.

SUBIECTE BAC 2013. Elevii aradeni au fost agitati inainte de ultima proba a examenului

Examenul de Bacalaureat 2013 s-a incheiat vineri, 5 iulie, cu proba scrisa la alegere, la care au participat 3. 603 de absolventi de liceu din judetul Arad inscrisi pe listele de Bac 2013.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )