Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe DN 1: mai multe victime. Traficul a fost blocat

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN 1: mai multe victime. Traficul a fost blocat

Patru persoane au fost ranite vineri seara in urma unui accident in care au fost implicate cinci autoturisme, pe DN1 intre localitatile Codlea si Vladeni, informeaza purtatorul de cuvant al. continuă pe Antena3

Accident grav in judetul Mures. Sunt mai multe victime

Trei persoane au fost ranite vineri dimineata intr-un accident produs pe DE 60, in localitatea Chendu, dupa ce autoturismul in care se aflau a iesit din decor si a lovit o teava de gaz, a.

Accident mortal pe autostrada A1: mai multe victime

O femeie in varsta de 32 de ani a murit, vineri, in urma unui accident rutier produs pe autostrada A1, la limita judetelor Arges si Dambovita. Potrivit reprezentantilor.

Accident grav in Buzau! Un autobuz a fost proiectat intr-o casa funerara: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune, sambata seara, in zona spitalului judetean din Buzau, cu un autobuz fara pasageri, potrivit.

Accident grav in Italia. Cinci romani, victime in urma unui impact devastator

Accident grav a avut loc in localitatea italiana Palosco. in urma impactului, doi minori au murit, iar alti trei au fost grav raniti. Toate victimele accidentului sunt de nationalitate.

Un barbat a fost atacat de un urs in judetul Brasov si are mai multe plagi muscate la maini si picioare

Un barbat de 28 de ani a fost ranit, vineri, de un urs in localitatea Harseni din judetul Brasov, avand mai multe plagi pe maini si picioare, relateaza News. ro. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, dar si jandarmii care au constatat ca animalul nu mai este in zona.

Fost manager al unui fond de investitii al lui George Soros, acuzat ca a batut si violat mai multe femei

Un fost manager al unui fond de investitii al lui George Soros este acuzat ca a abuzat, violat si sechestrat mai multe femei, intr-o locuinta din Manhattan, scrie Daily Mail. Howie Rubin, 62 de ani, care a.

VIDEO Un individ extrem de periculos, capturat de politisti. A amenintat mai multe persoane, pentru a obtine bani

Catalin Alexe Munteanu, fost Honcila, in varsta de 35 de ani, a fost incatusat de oamenii legii. Acesta este un individ foarte periculos, care se eliberase din inchisoare in urma cu o jumatate de an. El este acuzat ca a amenintat mai multe persoane, pentru a-i da anumite sume de bani.

Pana majora de curent in mai multe zone din Bucuresti si din Ilfov

ACTUALIZARE 17:50 Metrorex: Problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate Metrorex precizeaza ca problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate iar circulatia trenurilor nu este afectata. *ACTUALIZARE 17:45 Enel: Se lucreaza pentru alimentarea clientilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol *ACTUALIZARE 17:40 Transelectrica: in acest moment, se lucreaza pentru realimentarea rapida a tuturor consumatorilor afectati -------- Mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov au ramas fara energie electrica, din cauza unei avarii la reteaua Transelectrica, transportatorul de curent electric.

Cod galben de ceata in mai multe judete

O avertizare cod galben de ceata valabila pana la ora 10. 00 a fost emisa de meteorologi, sambata dimineata, pentru mai multe zone din judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu. Politistii le recomanda soferilor atentie sporita in trafic pe drumurile unde este ceata.

Incident pe aeroportul Orly. Un sirian a fortat mai multe puncte de control

Un sirian de 27 de ani a fost retinut joi pe aeroportul Orly din Paris, dupa ce a fortat mai multe puncte de control si a reusit sa patrunda pe pista, unde a incercat sa se apropie de un avion.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )