Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in judetul Constanta. O victima a fost preluata de elicopterul SMURD

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Constanta. O victima a fost preluata de elicopterul SMURD

Doua tinere de 18 ani au fost ranite grav, iar alte doua persoane au suferit rani usoare, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit in afara localitatii Murfatlar din judetul Constanta, scrie. continuă pe Antena3

Accident la Fantanita, soldat cu trei victime. Una a fost preluata de elicopter

Trei persoane au fost ranite in dupa-amiaza de joi, 5 octombrie, intr-un accident petrecut la Fantanita, langa Murfatlar.

Accident rutier Constanta. Patru persoane au fost ranite. Elicopterul SMURD, solicitat

Doua fete de 18 ani au fost ranite grav, iar alte doua persoane au suferit rani usoare, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit in afara localitatii Murfatlar din judetul Constanta, pentru una dintre victime fiind necesar sa intervina elicopterul SMURD .

Accident grav in judetul Sibiu. Sunt mai multe victime. Soferul a fugit de la locul faptei

Un barbat a murit si alti trei au fost raniti, in timpul noptii de luni spre marti, in urma impactului dintre doua masini, una rasturnandu-se. Soferul vinovat, un tanar de 23 de ani,.

Accident grav in Italia. O familie de romani a fost spulberata pe sosea

O fetita de doar 3 ania murit intr-un groaznic accident, ieri dupa-amiaza, pe autostrada Brescia Piacenza A21, la Ponzano di Leno. Potrivit Il Giorno, masina in care se afla o familie de.

Accident grav in Pitesti. Patru pompieri au fost raniti in misiune, dupa ce o autospeciala ISU s-a rasturnat

O autospecialaa ISU s-a rasturnat in Pitesti. Patrusubofiteri au fost raniti, dupa ce autospeciala cu care mergeau s-a rasturnat intr-o curba. Pompierii mergeau sa stinga un.

Granita Romaniei cu Bulgaria va avea inca doua puncte de trecere a frontierei. Premierii si ministrii de Interne din cele doua state vin marti in judetul Constanta

Doua puncte de trecere a frontierei romano-bulgare, Lipnita-Kainargea si Dobromir-Krushari, vor fi deschise marti, 3 octombrie, la ora 10, in judetul Constanta, in prezenta premierilor si ministrilor din cele doua state.

Accident GRAV in Dolj: Mai multe persoane au MURIT. SMURD intervine cu elicopterul

Patru morti si un ranit intr-un accident infiorator in Dolj. O masina a lovit violent un cap de pod, in apropiere de Craiova. in urma impactului, doi barbati si doua femei.

VIDEO Accident grav pe drumul european E 574. Doua victime au fost transportate la spital

Un grav accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe drumul european E 574, in judetul Olt, solicitandu-se ajutor prin 112.

Accident grav pe drumul european E 574. Sunt anuntate cinci victime

Un grav accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe drumul european E 574, in judetul Olt, solicitandu-se ajutor prin 112.

ACCIDENT grav la Sibiu! O persoana a decedat si alte patru au fost ranite din cauza unui tanar care conducea FARA PERMIS

O persoana a decedat si alte patru au fost ranite, intr-un accident rutier care a avut loc in cursul noptii de luni spre marti, langa localitatea Cornatel, pe drumul judetean care leaga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )