Libnet.ro
UNICEF

14:15

Accident rutier in Ilfov! Pieton lovit de o masina in timp ce traversa neregulamentar

Antena3 Antena3,
Accident rutier in Ilfov! Pieton lovit de o masina in timp ce traversa neregulamentar

Un barbat de peste 50 de ani a fost grav accidentat la Chiajna, pe podul catre Dragomiresti, fiind lovit de un autoturism in timp ce traversa neregulamentar, au anuntat oficialii IPJ Ilfov. Pietonul a fost lovit. continuă pe Antena3

FOTO Grav accident rutier pe un drum european. O masina in care se aflau cinci copii s-a rasturnat intr-un rau

Un grav accident rutier a avut loc luni dimineata pe un drum european. O masina in care se aflau doi adulti si cinci copii a lovit un cap de pod si s-a rasturnat intr-un rau, cazand in gol aproximativ opt metri.

Accident rutier la intrare in Constanta. Sapte masini implicate

Sapte autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier la intrare in orasul Constanta, pe DN2A. La fata locului au ajuns mai multe echipaje medicale.

Accident rutier GRAV in Harghita: Un bebelus de cinci luni a murit, iar alte trei persoane au fost ranite!

Un bebelus de 5 luni a murit, mama acestuia a fost ranita grav, iar alte doua persoane au fost ranite usor, luni, in urma unui accident rutier produs in comuna harghiteana Corund, intre doua masini, ambii.

Accident rutier grav in orasul Bals. Sase persoane au fost ranite

Sase persoane au fost transportate la spitale dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier produs luni dimineata la iesirea din orasul Bals spre Craiova, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului.

GRAV accident rutier pe Valea Oltului! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs duminica seara la Caineni in judetul Valcea, pe DN 7 Valea Oltului, opt persoane, printre care si un copil in varsta de un an, fiind ranite. La locul producerii accidentului au.

MAE: Un romn a murit, iar alti doi au fost raniti, n urma unui accident rutier n Austria

Un roman a decedat, iar alti doi, printre care si un minor, au fost raniti, in urma unui accident rutier produs in apropierea orasului Sankt Polten, la vest de Viena, Austria, a anuntat duminica Ministerul Afacerilor Externe MAE), relateaza Mediafax.

Un biciclist lovit de masina a fost lasat in stare grava pe marginea soselei. A fost salvat de un paramedic si un pompier

Un paramedic si un pompier au intervenit in ajutorul unui biciclist ranit grav intr-un accident rutier si abandonat pe marginea soselei. Victima a fost lovita de o masina, iar soferul a fugit apoi de la locul faptei.

TRAGEDIE pe sosea! A murit intr-un GRAV accident rutier (VIDEO)

Un roman a murit pe loc, iar sotia si fiica sa sunt in coma, dupa ce masina pe care o conducea s-au rasturnat duminica, in jurul orei 7:30, pe autostrada A1, la Pressbaum, in directia Viena, Austria. Din.

Accident rutier la iesire din orasul Bals, spre Craiova. Sase victime transportate la spital. Se circula cu dificultate pe E 574

Un accident de circulatie soldat cu sase raniti s-a petrecut luni-dimineata, 23 iulie 2018, la iesire din orasul Bals, judetul Olt, spre Craiova.

FOTO Accident rutier la iesire din orasul Bals, spre Craiova. Sase victime transportate la spital. Se circula cu dificultate pe E 574

Un accident de circulatie soldat cu sase raniti s-a petrecut luni-dimineata, 23 iulie 2018, la iesire din orasul Bals, judetul Olt, spre Craiova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3077 seconds )