Libnet.ro
UNICEF

13:45

FOTO Accident rutier la iesire din orasul Bals, spre Craiova. Sase victime transportate la spital. Se circula cu dificultate pe E 574

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident rutier la iesire din orasul Bals, spre Craiova. Sase victime transportate la spital. Se circula cu dificultate pe E 574

Un accident de circulatie soldat cu sase raniti s-a petrecut luni-dimineata, 23 iulie 2018, la iesire din orasul Bals, judetul Olt, spre Craiova. continuă pe Adevărul

Accident rutier la iesire din orasul Bals, spre Craiova. Sase victime transportate la spital. Se circula cu dificultate pe E 574

Un accident de circulatie soldat cu sase raniti s-a petrecut luni-dimineata, 23 iulie 2018, la iesire din orasul Bals, judetul Olt, spre Craiova.

Accident rutier grav in orasul Bals. Sase persoane au fost ranite

Sase persoane au fost transportate la spitale dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier produs luni dimineata la iesirea din orasul Bals spre Craiova, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului.

Accident rutier la iesire din Ramnicu Sarat, soldat cu ranirea unei persoane

Un barbat din Ciorasti, de 68 de ani, care se afla la volanul unui autoturism stationat pe marginea DN2 E85, pe sensul de mers dinspre Ramnicu Sarat catre Focsani, a fost victima unui acident pentru ca nu s-a asigurat corespunzator la plecarea de pe loc.

FOTO Grav accident rutier pe un drum european. O masina in care se aflau cinci copii s-a rasturnat intr-un rau

Un grav accident rutier a avut loc luni dimineata pe un drum european. O masina in care se aflau doi adulti si cinci copii a lovit un cap de pod si s-a rasturnat intr-un rau, cazand in gol aproximativ opt metri.

FOTO Accident grav, cu sapte raniti, pe DN 7: doua masini s-au ciocnit frontal. Doi copii sunt printre victime

Un accident rutier grav a avut loc pe Drumul National 7, intre Deva si Ilia. Doua masini s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului au rezultat sapte raniti.

GRAV accident rutier pe Valea Oltului! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs duminica seara la Caineni in judetul Valcea, pe DN 7 Valea Oltului, opt persoane, printre care si un copil in varsta de un an, fiind ranite. La locul producerii accidentului au.

MAE: Un romn a murit, iar alti doi au fost raniti, n urma unui accident rutier n Austria

Un roman a decedat, iar alti doi, printre care si un minor, au fost raniti, in urma unui accident rutier produs in apropierea orasului Sankt Polten, la vest de Viena, Austria, a anuntat duminica Ministerul Afacerilor Externe MAE), relateaza Mediafax.

GRAV accident rutier in Dambovita! Un politist care se deplasa cu motocicleta catre serviciu, lovit mortal

Un politist, in varsta de 40 de ani, angajat al IPJ Dambovita, a fost lovit mortal, vineri dimineata, pe DN 71 Targoviste Bucuresti, de un autoturism care circula pe contrasens. Traficul rutier a fost.

TRAGEDIE pe sosea! A murit intr-un GRAV accident rutier (VIDEO)

Un roman a murit pe loc, iar sotia si fiica sa sunt in coma, dupa ce masina pe care o conducea s-au rasturnat duminica, in jurul orei 7:30, pe autostrada A1, la Pressbaum, in directia Viena, Austria. Din.

Inconstienta face victime: Patru adolescenti, victime ale unui accident rutier in timp ce transmiteau live pe Facebook. Doi dintre ei au murit (VIDEO)

Inconstienta teribila din partea unui sofer de doar 19 ani. Tanarul s-a urcat la volan, alaturi de alti 3 adolescenti. Filmau cu telefonul in timp ce goneau pe soseaua umeda, in judetul Vrancea. Soferul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )