Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ambulanta implicata intr-un accident rutier: O persoana a fost ranita

Adevărul Adevărul,
Ambulanta implicata intr-un accident rutier: O persoana a fost ranita

O ambulanta care transporta doi pacienti a fost implicata intr-un accident rutier la intersectia Tabaci cu 1 Mai. n urma accidentului, o persoana a fost ranita. continuă pe Adevărul

Bacau: Cadavrul unui barbat mort intr-un accident rutier, uitat de politisti in interiorul masinii

Incident incredibil in Bacau. Dupa un accident rutier, politistii au uitat intr-una din masinile implicate cadavrul unui barbat. Acesta a fost descoperit, dupa mai multe ore, de lucratorii de la Tractari, in.

Constanta: Trei morti si trei raniti intr-un accident rutier petrecut pe DN2A/ Traficul este intrerupt

Trei persoane au murit si alte trei au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier petrecut pe DN2A intre localitatile Stupina si Harsova, dupa ce doua autoturisme au intrat in coliziune frontala, transmite Agerpres.

SE PENSA LA VOLAN. Doi tineri au murit intr-un accident rutier STUPID

O soferita din Constanta s-a gindit sa se penseze in timp ce conducea cu viteza si a intrat cu masina intr-un copac. A murit pe loc si l-a omorit si pe iubitul ei, aflat pe scaunul din dreapta. in.

Republica Moldova: Un mort si 13 raniti intr-un accident de microbuz care transporta ilegal pasageri

O persoana a murit, iar alte 13 au fost ranite vineri intr-un accident rutier in raionul Cimislia, din Republica Moldova, informeaza Mediafax. Microbuzul care transporta ilegal 16 pasageri s-a lovit in viteza de.

Fiul judecatoarei Cirstoiu, fost preot, este cercetat pentru un accident rutier cu trei morti

Fiul judecatoarei Veronica Cirstoiu, Florin Cergan, retinut vineri pentru complicitate la trafic de influenta, a fost implicat, in martie 2011, intr-un accident rutier soldat cu moartea a trei persoane, instanta.

Tata si fiica morti in accident rutier, noaptea trecuta, in judetul Sibiu. ...

Un barbat si fiica sa de 13 ani au murit, noaptea trecuta, intr-un accident produs pe drumul national 1, in afara localitatii sibiene Apoldu de Sus, iar sotia si fiul sau de 18 ani au fost grav raniti, dupa ce un TIR a intrat in masina in care se aflau, cel mai probabil din cauza vitezei, anunta Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat, sambata noapte, corespondentului MEDIAFAX ca un accident rutier grav s-a produs pe drumul national 1, pe raza .

Copil in varsta de doi ani, ranit in urma unui accident rutier provocat de un sofer baut

Un copil in varsta de numai doi ani a fost ranit si a ajuns la spital, in urma unui accident rutier provocat de un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice.

Un roman beat a provocat un accident rutier langa Roma: Un militar italian a murit

Un motociclist a murit in apropiere de Roma in urma unui accident provocat de un roman beat si cu permisul de conducere suspendat, tot in urma unui accident rutier. Accidentul a avut loc joi seara in.

Accident rutier, intre Targoviste si Campulung Muscel, din cauza unui pieton beat.

Doua femei si un copil, pasageri intr-un microbuz care circula, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 72 A Targoviste - Campulung Muscel, au fost raniti, dupa ce un autoturism a intrat in autovehiculul de transport persoane. Potrivit reprezentantilor IPJ Dambovita, microbuzul in care se aflau soferul si opt pasageri a fost lovit de un autoturism ajuns pe contrasens, condus de o femeie care a vrut sa evite o persoana ce se deplasa pe carosabil, transmite corespondentul .

Accident rutier cu doi raniti, pe DN 2 E 85, la iesire din Buzau

Duminica, in jurul orei 20. 30, pe DN2 E85, la iesire din municipiul Buzau, s-a produs un accident de circulatie soldat cu ranirea a doua persoane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )