Libnet.ro
UNICEF

15:30

Aceasta este cea mai rapida masina din lume. Va atinge o viteza incredibila. Cand o puteti admira in actiune

Antena3 Antena3,
Aceasta este cea mai rapida masina din lume. Va atinge o viteza incredibila. Cand o puteti admira in actiune

Aceasta este cea mai rapida masina din lume. Va atinge o viteza incredibila. Cand o puteti admira in actiune. continuă pe Antena3

Cea mai rapida masina din istorie. Bolidul este propulsat de trei motoare de racheta

Aceasta ambarcatiune este cea mai luxoasa insula privata conceputa vreodata

Se pare ca sa ai un yacht cu care sa cutreieri apele azurii din jurul insulelor exotice nu mai este suficient. Desi designul ambarcatiunilor de lux a devenit din ce in ce mai extravagant, niciunul nu se compara cu Kokomo Ailand, un hibrid intre yacht si insula privata. Mai mult insula mobila decat yacht, Kokomo [] Aceasta ambarcatiune este cea mai luxoasa insula privata conceputa vreodata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Timisoara va avea cea mai inalta cladire din Romania: 155 metri inaltime

La Timisoara au inceput lucrarile de constructie la ansamblul multifunctional Openville, care va avea cea mai inalta cladire din Romania - 155 de metri inaltime si 27 de etaje, informeaza site-ul Timpolis. In prezent, cea mai inalta cladire din tara este Sky Tower, situata in Bucuresti, avand o inaltime de 137 metri.

Topul celor mai inovatoare tari din lume: Elvetia si Marea Britanie conduc clasamentul, in timp ce Romania ocupa locul 54

Elvetia, Marea Britanie si Suedia sunt cele mai inovatoare tari din lume, potrivit celui mai recent studiu publicat de Cornell University, INSEAD si World Intellectual Property Organization. Indexul a fost realizat pe 141 de tari si ia in considerare atat capacitatile de inovare, cat si rezultatele cuantificabile, anunta autorii. Romania se afla pe pozitia 54, cu doua locuri mai jos decat acum doi ani si in urma Republicii Moldova si a Bulgariei.

Insucces total! Gala premiilor Emmy, cea mai mica audienta din istorie

Record negativ pentru premiile Emmy din acest an. Gala de duminica a avut cea mai slaba audienta din istoria evenimentului.

Vladimir Putin inaugureaza miercuri cea mai mare moschee din Moscova

Presedintele rus Vladimir Putin va inaugura miercuri cea mai mare moschee din Moscova. Alaturi de el, la ceremonie, va participa si presedintele Turciei, Recep Erdogan, potrivit digi24. ro. Moschee va fi una dintre.

Cea mai tare inventie din lume, premiata la concursul ICRA 2015, prezentata in Piata Universitatii din Bucuresti,in cadrul Noptii Cercetatorilor

Sistemul microrobotic inovant al Universitatii Valahia din Targoviste va fi prezentat publicului in cadrul Noptii Cercetatorilor, eveniment european organizat simultan in peste 300 de orase din Europa. Acest eveniment anual cauta sa prezinte universul cercetarii prin metode atractive si interactive.

Business Report: Cei mai bogati oameni din lume sub 35 de ani si felul in care si-au dobandit averea; Cand se poate prabusi sistemul de pensii de stat si ce poti face de acum sa te protejezi; Miza razboiului fratilor Micula cu statul si Comisia Europeana

Rusii abandoneaza, treptat, tranzitul de gaze prin Romania. Contractul de rezervare capacitate al uneia dintre cele trei conducte de transport gaze din. Ce domenii le dau mai mult de munca romanilor?Numarul de joburi este in crestere in domenii precum industria automotive, IT si outsourcing.

Cei mai buni dansatori din lume vin la Sibiu

Peste 1500 de sportivi din peste 25 de tari transforma Sibiul in capitala dansului mondial. Astfel, una dintre cele mai mari competitii de dans sportiv din Romania, Transylvanian Grand Prix, ajunsa la a V-a editie, va avea loc de vineri pana duminica, in Sala Transilvania.

VIDEO Putin si Erdogan au inaugurat la Moscova cea mai mare moschee din Europa

Cea mai mare moschee din Europa a fost inaugurat miercuri, la Moscova, in prezenta presedintelui rus Vladimir Putin, si a omologilor sai din Turcia, Recep Tayyip Erdogan, Kazahstan, Nursultan Nazarbaev, Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas si al Marelui Muftiu al Rusiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )