Libnet.ro
UNICEF

06:45

Acesta este cel mai secret teren de volei din America. Locul unde cercetatorii armelor nucleare ies la joaca

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai secret teren de volei din America. Locul unde cercetatorii armelor nucleare ies la joaca

Nicio baza americana nu este mai importanta decat cea din cadrul Laboratorului National Lawrence Livermore, edificiu care se ocupa cu cercetarea si dezvoltarea armelor nucleare, in special a plutoniului. Denumita. continuă pe Antena3

Acesta este cel mai secret teren de volei din America. Aici ies cercetatorii armelor nucleare la joaca

Nicio baza americana nu este mai importanta decat cea din cadrul Laboratorului National Lawrence Livermore, edificiu care se ocupa cu cercetarea si dezvoltarea armelor nucleare, in special a plutoniului. Denumita.

Basescu despre decizia R. Moldova privind limba oficiala: Este cel mai important eveniment ...

Presedintele Traian Basescu multumeste Curtii Constitutionale a Republicii Moldova pentru decizia privind limba romana. Seful statului a catalogat aceasta hotarare drept un act de dreptate. Basescu a spus, de asemena, ca este una dintre cele mai mari bucurii pe care le-a avut in ultimii ani, realizand implicatiile acesteia. Citeste si: Ponta, despre declararea limbrii romane ca limba oficiala in R. Moldova: Este o decizie simbolica Eprim multumiri CCR a R. Moldova si in special dnei Ana .

Platini: Cel mai disputat Balon de Aur din istorie

Michel Platini, presedintele UEFA, considera ca Balonul de Aur din 2013 este cel mai disputat din istorie si ca va fi o decizie foarte dificila pentru acordarea acestuia.

Paul Pogba a primit trofeul Golden Boy. Francezul a fost desemnat cel mai bun tanar jucator din Europa in 2013

Paul Pogba, mijlocasul francez al lui Juventus, a castigat trofeul Golden Boy pentru 2013, in urma prestatiilor sale de la echipa de club si de la reprezentative Frantei. Jucatorul de 20 de ani era o eterna.

Cel mai nou , 458 Speciale, s-a lansat in Romania. Forza Rossa a livrat in total 28 de masini ale marcii italiene anul acesta

Forza Rossa a lansat in Romania 458 Speciale, cel mai nou model al marcii si cel mai puternic cu motor V8 de pana acum. Masina costa de la 250. 000 euro cu TVA, are motor de 605 CP, iar primii trei romani care au comandat-o o vor primi in acest an. Forza Rossa a livrat in acest an 28 de masini catre romani, iar cele mai scumpe modele au costat 300. 000 euro, in timp ce in 2014 va fi livrat si un model super-exclusivist La de peste un milion de euro, a spus Camelia Bazac, CEO al reprezentantei locale.

VIDEO La doar 36 de ani, Cosmin Ursachescu este cel mai tanar manager de spital judetean

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau are, de luni, un nou manager, care va conduce cea mai mare unitate medicala a judetului in urmatoarele sase luni. Am acceptat pentru ca, de fel, sunt o persoana care se implica, a declarat medicul Cosmin Ursachescu, la prima sa conferinta de presa in calitate de manager de spital. Acesta are 36 de ani si pana acum a mai condus sectia ORL din acelasi spital.

Cel mai important proiect national.

Din 1990 incoace, de cand a redevenit Ziua Nationala a Romaniei, parca nici un 1 Decembrie nu a prins conducatorii acestei tari intr-o stare de confuzie mai mare decat anul acesta. Cele doua evenimente principale de saptamana trecuta au evidentiat mai bine ca niciodata ca marea majoritate a politicienilor, de la cei mai detestabili la cei mai onorabili, fie habar nu mai) au ce ar trebui sa faca pentru binele celor pe care ii conduc, fie nu inteleg ca majoritatea lucrurilor pe care le asteptam .

Cine este Ignacio Garcia Bercero, seful negociatorilor UE pentru cel mai mare acord regional de comert liber din istorie

Un expert in relatii comerciale internationale care lucreaza de peste 25 de ani pentru Comisia Europeana a fost alegerea Bruxelles-ului pentru a conduce, din partea UE, negocierile cu SUA pentru cel mai mare acord de comert liber din istorie, Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP). Negociatorul-sef al UE pentru acest acord este Ignacio Garcia Bercero, principalul responsabil CE pentru relatiile comerciale cu SUA, Canada si tarile din vecinatatea UE.

HOT! Union J isi declara iubirea in cel mai nou videoclip, pentru piesa Loving You is Easy!

Asa cum era de asteptat, cel mai recent single al baietilor de la Union J avea sa beneficieze si de un videoclip oficial a carui premiera a avut loc in urma cu doar cateva ore. Loving You Is Easy este cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut eponim al formatiei. Jocul de .

Forbes: Real Madrid, cel mai bogat club de fotbal al lumii

Real Madrid este, conform jurnalistilor de la Forbes, cel mai bogat club de fotbal al lumii, formatia de pe Santiago Bernabeu avand o valoare actuala cifrata la 3. 3 miliarde de dolari. Pe locul doi se afla Manchester United 3. 165 miliarde de dolari), in timp ce pe trei se gaseste FC Barcelona 2. 6 miliarde de dolari).

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )