Libnet.ro
UNICEF

05:30

UE va acorda Ucrainei un ajutor de 500 de milioane de euro

România Liberă România Liberă,
UE va acorda Ucrainei un ajutor de 500 de milioane de euro

Uniunea Europeana va acorda 500 de milioane de euro Ucrainei la 17 iunie, in cadrul planului de ajutor anuntat la inceputul lunii martie, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene . continuă pe România Liberă

Uniunea Europeana va acorda Ucrainei un ajutor de 500 de milioane de euro

Uniunea Europeana va acorda 500 de milioane de euro Ucrainei la 17 iunie, in cadrul planului de ajutor anuntat la inceputul lunii martie, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene, relateaza kyivpost. com. Suma.

UE va oferi Ucrainei un imprumut de 500 de milioane de euro

Uniunea Europeana va oferi 500 de milioane de euro Ucrainei in data de 17 iunie printr-o emisiune de obligatiuni pe 10 ani, in cadrul planului de ajutor anuntat la inceputul lunii martie, a anuntat marti Comisia Europeana intr-un comunicat, relateaza Reuters.

Ajutor din partea UE pentru Ucraina de 500 de milioane de euro

Uniunea Europeana va acorda 500 de milioane de euro Ucrainei la 17 iunie, in cadrul planului de ajutor anuntat la inceputul lunii martie, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene, relateaza.

Laurent Fabius: Uniunea Europeana nu este pregatita sa integreze Ucraina

Uniunea Europeana nu este pregatita sa integreze Ucrainei, a reiterat sambata seful diplomatiei franceze Laurent Fabius, la revenirea de la ceremonia de investire a presedintelui ucrainean Petro Porosenko ocazie cu care noul lider la Kiev a insistat asupra vointei de aderare a tarii sale la UE, transmite AFP.

FMI: Uniunea Europeana ar trebui sa isi simplifice regulile fiscal-bugetare si sa se concentreze pe reducerea datoriilor

Uniunea Europeana ar trebui sa isi simplifice regulile fiscal-bugetare si sa se concentreze pe reducerea datoriilor, au aratat reprezentantii Fondului Monetar International marti, in cadrul unei dezbateri ce are ca tema modul in care politicile de austeritate pot deveni mai prietenoase. Reza Moghadam, seful Departamentului pentru Europa al FMI, a declarat ca Guvernele tarilor UE ar trebui sa se concentreze in principal pe reducerea datoriilor, ceea ce le-ar oferi flexibilitatea de a-si pastra economiile in crestere, pastrand in acelasi timp increderea pietelor si facand regulile mai usoare pentru a le explica cetatenilor, potrivit Reuters.

Ministrul francez de Externe: Uniunea Europeana nu este pregatita sa integreze Ucraina

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, a declarat pentru postul I-tele, ca Uniunea Europeana nu este pregatita sa integreze in acest moment Ucraina in blocul comunitar, relateaza AFP.

INS: Deficitul comercial a crescut in luna aprilie cu 33,6 milioane euro

Deficitul comercial al Romaniei a crescut in luna aprilie a acestui an cu 33,6 milioane euro, ajungand astfel la 634,6 milioane euro, a anuntat Institutul National de Statistica INS). Astfel, in februarie 2014,.

CEDO: Catalin Voicu va fi despagubit de statul roman cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea.

CEDO il despagubeste pe Catalin Voicu cu 4.500 de euro, pentru conditiile din arest

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis marti ca statul roman sa il despagubeasca pe fostul senator PSD Catalin Voicu cu 4. 500 de euro, pentru conditiile de detentie din arest si incalcarea dreptului.

Importurile din aprilie, mai mari cu 634 milioane de euro decat exporturile

In luna aprilie 2014, conform estimarilor preliminare ale Institutului National de Statistica, exporturile au insumat 18,68 miliarde lei 4,17 miliarde euro), iar importurileF au insumat 21,51 miliarde lei 4,81 miliarde euro), a transmis marti Statistica. Deficitul comercial in primele 4 luni din acest an a fost de 7,84 miliarde lei 1,74 miliarde euro), mai mare cu 493,7 milioane lei 71,4 milioane euro) decat cel inregistrat in perioada 1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )