Libnet.ro
UNICEF

12:45

Actiunile Rusiei in Ucraina, PENALIZATE din nou de SUA

România Liberă România Liberă,
Actiunile Rusiei in Ucraina, PENALIZATE din nou de SUA

Statele Unite au impus, joi, noi sanctiuni contra unor firme rusesti in legatura cu criza din Ucraina. Sanctiunile vizeaza si asociati ai unui comerciant miliardar de gaz rusesc, operatori portuari din Crimeea si fosti oficiali ucraineni. continuă pe România Liberă

Ambasadorul SUA in Ucraina: Actiunile Rusiei in aceasta tara sunt imprevizibile si continua sa alimenteze conflictul in ciuda acordului semnat la Minsk

Ambasadorul SUA in Ucraina a declarat ca actiunile Rusiei in aceasta tara sunt imprevizibile, iresponsabile si continua sa alimenteze conflictul in ciuda acordului semnat la Minsk. De asemenea, Geoffrey Pyatt.

Barack Obama face din nou senzatie. Presedintele SUA a dansat in timpul vizitei sale in Kenya

Presedintele american, Barack Obama, face din nou senzatie pe internet, fiind surprins in timpul unui dans la un dineu oficial. And for those who doubted President @barackobama s step - the LipalaDance.

Obama se vede castigator din nou. Cred ca daca as candida, as invinge a treia oara

Presedintele american Barack Obama a declarat marti ca ar putea obtine un al treilea mandat, daca ar candida din nou, un lucru pe care, totusi, Constitutia tarii sale i-l interzice. Cred ca, de fapt,.

Gabriel Oprea il inlocuieste, din nou, pe premier

Premierul Victor Ponta l-a delegat pe Gabriel Oprea, din nou, pentru a-l inlocui in perioda in care se afla in concediu alaturi de familia lui.

Elena Udrea, din nou la Politie pentru control judiciar

Elena Udrea s-a prezentat din nou la Sectia 2 de Politie pentru a semna actele controlului judiciar. Udrea se afla sub control judiciar din iunie, iar fostul ministru trebuie sa se prezinte la Politie in zilele de.

Ghita a cesionat actiunile Asesoft unui offshore din Cipru

Deputatul Sebastian Ghita a cesionat partile sociale pe care le avea ca actionar majoritar la compania Asesoft International SA unei companii offshore din Cipru, pe care o detine tot el, se arata in rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata de.

Micuta Elodia de Harghita, cautata din nou

De 10 ani, o mama strange la piept poze si tresare cand cineva ii bate la usa. Spera sa fie fiica ei. Andreea Simona Simon a plecat intr-o seara la magazinul din colt. Si de atunci, de cand a iesit de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )