Libnet.ro
UNICEF

16:16

Activistii din Hong Kong continua protestele, in ciuda interdictiei politiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Activistii din Hong Kong continua protestele, in ciuda interdictiei politiei

Cateva mii de persoane au ignorat interdictia politiei sambata si s-au adunat intr-o zona rurala a Hong Kong-ului, unde mai multe persoane au atacat protestatarii la o statie de metrou weekendul trecut, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou protest de amploare pe strazile din Hong Kong

Sute de persoane s-au adunat sambata dupa-amiaza la gara Yuen Long din Hong Kong, locul unor atacuri.

Staff-ul aeroportului din Hong Kong se alatura protestatarilor

Insotitorii de zbor si staff-ul aeroportului din Hong Kong au inceput un protest de 11 ore pentru a cere guvernului sa traga la raspundere persoanele responsabile pentru un atac violent asupra rezidentilor de saptamana trecuta, informeaza The Guardian.

VIDEO Activistii din Hong Kong au ignorat interdictia politiei si protesteaza in cartierul Yuen Long

Cateva mii de persoane au ignorat interdictia politiei sambata si s-au adunat intr-o zona rurala a Hong Kong-ului, unde mai multe persoane au atacat protestatarii la o statie de metrou weekendul trecut, relateaza Reuters.

Noi violente in Hong Kong. Fortele de ordine au dat piept cu protestatarii adunati langa Biroul de legatura al Chinei (VIDEO)

Autoritatile din Hong Kong au sporit masurile de securitate si au folosit gaze lacrimogene, duminica, langa Biroul de legatura al Chinei, acolo unde mai multi oameni s-au adunat sa protesteze, pe fondul.

Atentionare MAE pentru China. Proteste in Hong Kong, in perioada iulie-august

Ministerul de Externe informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in China in legatura cu desfasurarea unor proteste, in perioada iulie-august, si asupra riscului ca Aeroportul International Hong Kong sa fie blocat de catre protestatari, scrie Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1923 seconds )