Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actorul Dorel Visan, despre Stela Popescu: O artista unica, croita pentru teatrul de estrada

Hotnews Hotnews,
 Actorul Dorel Visan, despre Stela Popescu: O artista unica, croita pentru teatrul de estrada

Actorul Dorel Visan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune ca a fost o artista unica, uriasa, croita pentru teatrul de estrada, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Octavian Ursulescu, dezvaluiri despre Stela Popescu. Ce urma sa faca actrita

Cunoscutul prezentator tv a vorbit despre moartea actritei Stela Popescu si a dezvaluit ce urma sa faca aceasta. Era extrem de fericita ca pleaca la Valencia, cu Alexandru Arsinel, Vasile Muraru.

Ministrul Culturii, despre Stela Popescu: S-a stins. O stiu personal de cand umblam pe sub masa la care statea

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a publicat un mesaj in care sustine ca regreta moartea actritei Stela Popescu, o persoana pe care o cunostea de cand umbla pe sub masa la care statea si pe care o intalnise in urma cu cateva zile pentru a discuta de noi proiecte.

Stela Popescu a murit. 20 de lucruri pe care nu le stiati despre Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti. Are peste 55 de ani petrecuti pe scena.

Realizator TV, despre Stela Popescu: Cand am cunoscut-o, imi era teama sa stau langa un artist atat de mare

Moartea Stelei Popescu a adus tristete printre romanii care au cunoscut-o. Un realizator TV din Arad, Sorin Ghilea, a postat pe Facebook un mesaj emotionant.

Actrita Stela Popescu a murit

ACTUALIZARE 17:46 Actorul Dorel Visan: Nu poti sa ti-o amintesti pe Stela Popescu decat ca o artista unica Actorul Dorel Visan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune ca a fost o artista unica, uriasa, croita pentru teatrul de estrada. *ACTUALIZARE 17:13 Mircea Diaconu, despre Stela Popescu: A fost ca o flacara tot timpul *ACTUALIZARE 17:09 Margareta Paslaru, despre Stela Popescu: Cred ca mari personalitati ca ea nu dispar *ACTUALIZARE 17:05 Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura: Am primit astazi, cu profunda tristete, vestea decesului marii doamne a teatrului romanesc ----- Actrita Stela Popescu, in varsta de 81 de ani, a fost gasita astazi moarta in locuinta ei, dupa ce vecinii au sunat la Urgente pentru ca actrita nu raspundea la usa, potrivit posturilor de televiziune.

Stela Popescu a murit. Dorel Visan, dezvaluiri despre regretata actrita

Stela Popescu a murit imi vine greu sa vorbesc despre Stela, care a fost o artista unica, unica. A semanat numai cu ea, o artista frumoasa, prezentabila, inteligenta, cu multa inspiratie, cu.

Stela Popescu s-a intalnit o singura data cu Nicolae Ceausescu. Ce s-a intamplat intre artista si dictator

Marea actrita Stela Popescu, care a incantat generatii dupa generatii alaturi de actorul Alexandru Arsinel, s-a intalnit o singura data cu dictatorul Nicolae Ceausescu, cel care a fost.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre moarte

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti, dupa ce ar fi cazut pe strada. Stela Popescu.

Stela Popescu a murit. Ce s-a intamplat la aflarea teribilei vesti in Slimnic, localitatea din judetul Sibiu in care a copilarit artista

Stela Popescu s-a stins din viata fulgerator, joi dupa-amiaza, la casa sa din Bucuresti. Artista in varsta de 81 de ani a fost gasita moarta de catre fiica sa. Locuitorii din Slimnic,.

ULTIMELE IMAGINI cu Stela Popescu in viata: Artista a dat semne de incoerenta si parea ca a suferit un accident vascular cand a urcat pe scena (VIDEO)

Invitata la Gala Femeilor de Succes, Stela Popescu a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul pentru activitatea impresionanta pe care a avut-o de-a lungul zecilor de ani de cariera ca actrita. Acolo,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )