Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul Culturii, despre Stela Popescu: S-a stins. O stiu personal de cand umblam pe sub masa la care statea

Adevărul Adevărul,
Ministrul Culturii, despre Stela Popescu: S-a stins. O stiu personal de cand umblam pe sub masa la care statea

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a publicat un mesaj in care sustine ca regreta moartea actritei Stela Popescu, o persoana pe care o cunostea de cand umbla pe sub masa la care statea si pe care o intalnise in urma cu cateva zile pentru a discuta de noi proiecte. continuă pe Adevărul

Octavian Ursulescu, dezvaluiri despre Stela Popescu. Ce urma sa faca actrita

Cunoscutul prezentator tv a vorbit despre moartea actritei Stela Popescu si a dezvaluit ce urma sa faca aceasta. Era extrem de fericita ca pleaca la Valencia, cu Alexandru Arsinel, Vasile Muraru.

Stela Popescu a murit. 20 de lucruri pe care nu le stiati despre Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti. Are peste 55 de ani petrecuti pe scena.

Actorul Dorel Visan, despre Stela Popescu: O artista unica, croita pentru teatrul de estrada

Actorul Dorel Visan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune ca a fost o artista unica, uriasa, croita pentru teatrul de estrada, relateaza News. ro.

Realizator TV, despre Stela Popescu: Cand am cunoscut-o, imi era teama sa stau langa un artist atat de mare

Moartea Stelei Popescu a adus tristete printre romanii care au cunoscut-o. Un realizator TV din Arad, Sorin Ghilea, a postat pe Facebook un mesaj emotionant.

Actrita Stela Popescu a murit

ACTUALIZARE 17:46 Actorul Dorel Visan: Nu poti sa ti-o amintesti pe Stela Popescu decat ca o artista unica Actorul Dorel Visan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune ca a fost o artista unica, uriasa, croita pentru teatrul de estrada. *ACTUALIZARE 17:13 Mircea Diaconu, despre Stela Popescu: A fost ca o flacara tot timpul *ACTUALIZARE 17:09 Margareta Paslaru, despre Stela Popescu: Cred ca mari personalitati ca ea nu dispar *ACTUALIZARE 17:05 Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura: Am primit astazi, cu profunda tristete, vestea decesului marii doamne a teatrului romanesc ----- Actrita Stela Popescu, in varsta de 81 de ani, a fost gasita astazi moarta in locuinta ei, dupa ce vecinii au sunat la Urgente pentru ca actrita nu raspundea la usa, potrivit posturilor de televiziune.

Stela Popescu a murit. Cea mai indragita actrita a Romaniei, 60 de ani dedicati scenei!

Stela Popescu a murit. Actrita, despre care multi considera ca a fost cea mai iubita de public in istoria teatrului si filmului romanesc, s-a stins azi din viata si lasa in urma 60 de ani dedicati scenei de teatru si filmului.

Stela Popescu, fabuloasa poveste a vietii sale - VIDEO

Stela Popescu a oferit unul dintre ultimele sale interviuri, cu detalii inedite despre viata sa chiar in casa in care acesta s-a stins din viata. Vreau sa spun celor din public care isi.

Stela Popescu a murit. intr-un ultim interviu, actrita se arata dezamagita: Sunt foarte multi actori si atitudinea lor fata de profesie s-a schimbat: tare, repede si fals

Stela Popescu a murit. Actrita Stela Popescu s-a stins din viata. intr-un ultim interviu, actrta se arata extrem de dezamagita de actorii din ziua de astazi. in trecut, era o alta scoala.

Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. Vai de mine!, a spus Alexandru Arsinel. Actorul s-a deplasat ulterior la casa actritei. Stela Popescu a murit. Marea actrita a.

Stela Popescu a murit. Ce s-a intamplat la aflarea teribilei vesti in Slimnic, localitatea din judetul Sibiu in care a copilarit artista

Stela Popescu s-a stins din viata fulgerator, joi dupa-amiaza, la casa sa din Bucuresti. Artista in varsta de 81 de ani a fost gasita moarta de catre fiica sa. Locuitorii din Slimnic,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )