Libnet.ro
UNICEF

12:00

Actrita Brittany Murphy ar fi murit dupa o posibila intoxicare cu otrava de soareci

B1 B1,
Actrita Brittany Murphy ar fi murit dupa o posibila intoxicare cu otrava de soareci

Actrita Brittany Murphy, care a fost gasita moarta, in 2009, in locuinta ei din Los Angeles, ar fi decedat din cauza intoxicarii cu otrava de soareci, conform unui nou raport toxicologic. Brittany Murphy, al. continuă pe B1

Teoria conspiratiei: Brittany Muprhy a murit otravita de o organizatie secreta!

Actrita Brittany Murphy a murit in anul 2009, la doar 32 de ani, in casa ei din Beverly Hills in conditii cel putin misterioase. Sotul ei, Simon Monjack, a decedat sase luni mai tarziu acuzand aceleasi simptome. Autoritatile au stabilit atunci ca moartea ambilor a fost cauzata de pneumonie si anemie, iata ca noi dezvaluiri ies la lumina si tatal actritei pretinde ca aceasta a fost otravita cu arsenic.

Cauzele mortii actritei Brittany Murphy, puse la indoiala: un nou raport toxicologic arata ca a fost otravita

Cauza mortii actritei Brittany Murphy este pusa la indoiala dupa ce un nou raport toxicologic arata ca aceasta ar fi fost otravita.

Marea Britanie: O tanara a murit dupa ce a nascut natural. Medicii au convins-o sa nu faca cezariana

Frances Cappuccini, in varsta de 30 de ani, a murit dupa ce a fost convinsa sa renunte la planul sau de a naste princezariana, relateaza Daily Mail. Femeia, profesoara la o scoala generala din West.

Sase persoane au murit dupa prabusirea unui avion turistic in Franta

Sase persoane au murit, marti dimineata, dupa prabusirea unui avion de turism in centrul Frantei, anunta autoritatile din regiunea Auxerre, citate de AFP. Un avion de tip TBM-700,.

Un fotbalist portughez de doar 20 de ani a murit dupa ce a suferit un atac de cord in timpul unui meci

Un jucator de fotbal din Portugalia a decedat, duminica, dupa ce a suferit un atac de cord in timpul unui joc. Carlos Alexandre Caseiro Marques, in varsta de 20 de ani, s-a prabusit pe terenul de fotbal in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )