Libnet.ro
UNICEF

20:00

Actrita cu cei mai frumosi ochi din Romania, aparitie ravasitoare la 47 de ani

Antena3 Antena3,
Actrita cu cei mai frumosi ochi din Romania, aparitie ravasitoare la 47 de ani

Peste Manuela Harabor 47 de ani), anii au trecut fara sa lase urme. Nici problemele din viata personala sau profesionala n-au reusit sa umbreasca chipul actritei cu cei mai frumosi ochi din Romania. continuă pe Antena3

Imagini spectaculoase in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a erupt

Imagini spectaculoase surprinse in Ecuador, unde cel mai inalt vulcan din aceasta tara a inceput sa erupa. O coloana imensa de fum, de aproape doi kilometri inaltime, s-a ridicat deasupra craterului,.

Vedere de la tara. Tunelul dragostei, unul dintre cele mai romantice locuri din Romania

Undeva in Caras, nu departe de satul cu scara spre cer, intalniti tunelul dragostei. Aici, natura s-a modelat dupa trecerea omului. Pe o cale ferata, intre localitatile Obreja si Glimboca, se decupeaza o.

Doi copii morti in accidentul de autocar din Romania, inmormantati azi in satul natal din Republica Moldova

Jale mare a fost azi in satul Saseni din raionul Calarasi, Republica Moldova. Doi dintre cei trei copii morti in accidentul de autobuz de zilele trecute, din Romania, au fost inmormantati.

Unul dintre cei mai bogati romani a murit

Unul dintre cei mai iubiti si respectati membri ai comunitatii de afaceri din Cluj-Napoca, unul dintre oamenii care au marcat puternic dezvoltarea industriei textile din Transilvania, Vasile Leordean, a decedat la.

Invitat special la Animest 2015: K333;ji Yamamura, unul dintre cei mai cunoscuti animatori independenti

Unul dintre cei mai cunoscuti animatori independenti, K333;ji Yamamura, va participa la editia aniversara Animest 2015, ce sarbatoreste zece ani de existenta a festivalului.

FOTO. Care sunt cele mai mediatizate cupluri din lumea tenisului

Sportiva Serena Williams si rapperul Drake ar putea forma cel mai nou cuplu din lumea tenisului si cea a muzicii. Recent, cei doi au fost suprinsi in ipostaze tandre, intr-un restaurant din Cincinnati. Alte cupluri formate din celebritati din lumea tenisului cu artisti din lumea muzicii sau a filmului.

Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie

Pe 25 august, in anul 1835, a aparut primul dintr-o serie de articole despre Luna care anuntau cea mai importanta descoperire din istoria omenirii. Atunci cand auzim notiunea Marea Farsa Lunara, cei mai multi dintre noi am fi tentati sa ne gandim la aselenizarea din 1969 si teoriile conform carora aceasta a fost regizata de [] Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO Caini din toata Europa au defilat la Oradea, la cea mai mare expozitie canina din Romania

Oradea a fost gazda celei mai mari expozitii canine din Romania, bucurandu-se de o prezenta numeroasa internationala, cu participanti din peste 20 de tari. Evenimentul s-a desfasurat in oglinda la Oradea si Debretin.

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume (FOTO)

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume, intr-un top realizat de un site care promoveaza arta stradala. A doua cea mai votata este strada Xenofon din Bucuresti. Cum pictura.

Digi24, singura televiziune din Romania cu corespondenti in Grecia, Macedonia, Serbia si Ungaria pentru criza migrantilor

Digi24 Digi24 urmareste lungul drum al refugiatilor si traseul lor prin Estul Europei cu corespondenti in Grecia, Macedonia, Serbia si Ungaria, in conditiile in care batranul continent se confrunta cu cea mai mare criza din ultimele decenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )