Libnet.ro
UNICEF

10:31

Doi copii morti in accidentul de autocar din Romania, inmormantati azi in satul natal din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Doi copii morti in accidentul de autocar din Romania, inmormantati azi in satul natal din Republica Moldova

Jale mare a fost azi in satul Saseni din raionul Calarasi, Republica Moldova. Doi dintre cei trei copii morti in accidentul de autobuz de zilele trecute, din Romania, au fost inmormantati. continuă pe România Liberă

Soferul ce a provocat accidentul de autocar din judetul Braila in care au murit trei minori va fi cercetat in libertate

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, soldat cu decesul a trei persoane cu varste cuprinse intre sase si 15 ani si ranirea altor 27, va fi cercetat in libertate, instanta respingand propunerea procurorilor de arestare preventiva a acestuia.

Soferul turc ce a provocat accidentul de autocar din judetul Braila in care au murit trei persoane a fost retinut

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, soldat cu decesul a trei persoane cu varste cuprinse intre sase si 15 ani si ranirea altor 27, a fost retinut, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, informeaza Mediafax.

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din judetul Braila, cercetat in libertate

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, soldat cu decesul a trei persoane cu varste cuprinse intre sase si 15 ani si ranirea altor 27, va fi cercetat in libertate, instanta respingand propunerea procurorilor de arestare preventiva a acestuia, scrie Mediafax.

Soferul care a provocat accidentul de autocar din judetul Braila a fost retinut: Cetateanul turc este acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa

Soferul care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, in urma caruia trei persoane au murit si alte 27 au fost ranite, a fost retinut, informeaza Mediafax. Cetateanul.

Turcul care a provocat accidentul de autocar din judetul Braila, retinut

Soferul urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa .

Cluj: Doi copii de 11 si 15 ani, cercetati de politisti. Minorii ar fi profanat 26 de morminte

Doi copii, in varsta de 11 si 15 ani, sunt cercetati de politisti, pentru ca ar fi profanat 26 de morminte din Cimitrul Crisan din Cluj-Napoca, transmite Mediafax. Minorii ar fi distrus placile funerale si.

Un cuplu de americani a renuntat la investitia vietii lor pentru a salva o pisica adoptata din Romania

Doi soti au renuntat temporar la visul de a-si cumpara o casa dupa ce au intalnit un motan din Romania, diagnosticat cu insuficienta renala si care avea nevoie urgenta de un transplant. 000 de dolari este.

Peste 30.000 metri cubi de lemn decoperiti fara acte de provenienta la fabricile Holzindustrie Schweighofer din Romania

Dezvaluiri uluitoare facute de presa austriaca despre compania Schweighofer Holzindustrie. Potrivit unui articol al unei publicatii economice, Ministerul Mediului din Romania a depus un nou raport la Parchet, in.

Fiica presedintelui ANAF, manager general al operatiunilor Uber din Romania

Nicoleta Schroeder Diaconu), fiica presedintelui ANAF, a fost numita in functia de manager general al companiei americane Uber, pentru operatiunile din Romania, cel mai valoros start-up din lume in acest.

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo...

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )