Libnet.ro
UNICEF

23:30

Adama construieste 200 de apartamente: cum arata cel mai rau scenariu de vanzari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Adama construieste 200 de apartamente: cum arata cel mai rau scenariu de vanzari

Adama a demarat marti, oficial, constructia celor 200 de apartamente noi din proiectele Edenia Titan si Evocasa Optima. Cum au adaptat la piata noile blocuri si cum arata cel mai rezervat scenariu de vanzari, a povestit pentru. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO. Vezi cum arata cel mai lung tren de ciocolata.

Cel mai lung tren de ciocolata din lume masoara aproape 35 m si se afla in holul garii din Bruxelles, cu ocazia Brussels Chocolate Week, relateaza 20minutes. ch, citat de Agerpres. S-au folosit 1. 285 kg de ciocolata si au fost necesare 784 ore de munca pentru a realiza impresionanta garnitura de tren sculptata in ciocolata. Trenul va ramane in gara pana pe 25 noiembrie, apoi va fi dus la muzeu, la Bruges sau Bruxelles. Datorita unui strat protector, trenul va putea fi pastrat cativa ani.

Toaleta este cel mai CURAT loc din casa ta. in BUCATARIE se afla obiectul pe care sunt de 200.000 de ori mai multi microbi

Daca va gandeati ca toaleta este cel mai infestat loc din casa dumneavoastra, aflati ca va inselati amarnic. in bucatarie, acolo unde preparam mancarea noastra se afla un obiect pe care sunt de 200.

Renault recheama pentru verificari 8.000 de unitati din cel mai mic vehicul electric al sau, Twizy

Renault a anuntat o rechemare la nivel european pentru 8. 000 de unitati din cel mai mic vehicul electric al gamei, Twizy. Posibila problema tine de scurgeri ale lichidului de frana din cauza unor erori aparute in timpul fabricatiei, scrie Le Parisien. Twizy costa intre 6. 990 si 8. 490 euro in functie de versiune si dotari. Abonamentul lunar pentru baterie este 50 de euro.

China si-a propus sa devina, pana in 2020, cel mai mare generator de energie nucleara din lume

China urmareste sa devina cel mai mare generator de energie nucleara din lume, pana in anul 2020, anunta un direcotor al companiei miniere Rio Tinto, citat de Australia News. Potrivit lui Stephen.

Educatoarea acuzata de comportament deviant, cel mai slab calificativ in urma anchetei ISJ Vaslui.

Educatoarea gradinitei din localitatea vasluiana Salceni, cercetata de politisti pentru rele tratamente aplicate minorului din cauza comportamentului devinat si oferirea copiilor de analgezice contraindicate celor sub 15 ani, a primit cel mai slab calificativ in urma anchetei Inspectoratului Scolar, scrie Mediafax. Ancheta desfasurata de Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui in cazul educatoarei de la gradinita din Salceni, acuzata de parinti de comportament deviant la clasa si cercetata .

Miguel Angel Jimenez, cel mai varstnic invingator din Circuitul European

Cu doar cinci saptamani inaintea aniversarii a 49 de ani, spaniolul Miguel Angel Jimenez a devenit cel mai in varsta jucator care a castigat vreodata un turneu din Circuitul European de golf.

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie. Bugetul Sanatatii in 2013, probabil mult sub media europeana

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, acum fiind discutata cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de PRO TV, transmite Mediafax. Arafat a mai declarat ca bugetul Sanatatii in 2013 va fi avizat de noul Parlament, discutiile recente indicand ca va fi aproximativ egal cu cel din 2012, finantarea din PIB pentru sistemul sanitar ramanand mult sub media UE.

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, proiectul fiind discutat in prezent cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed.

Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlament cel mai devreme in februarie

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie - martie, anul viitor, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, intr-o emisiune televizata.

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbatere in Parlament cel mai ...

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, acum fiind discutata cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de PRO TV, interviu preluat de mediafax. Acum legea se discuta cu expertul UE, pe anumite aspecte. Pe noi ne intereseaza sfaturi pe reforma asigurarilor, a spitalelor, ca structura. As zice ca legea este inca in constructie si in lucru. Domnul Cepoi .

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )