Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adevarul despre Romeo si Julieta: cea mai frumoasa si mai tragica poveste de dragoste a fost inspirata de un caz real?

Adevărul Adevărul,
Adevarul despre Romeo si Julieta: cea mai frumoasa si mai tragica poveste de dragoste a fost inspirata de un caz real?

A existat sau nu cu adevarat povestea de dragoste dintre Romeo si Julieta? Diverse ipoteze circula de foarte mult timp, iar noi si noi supozitii apar pe masura ce vechile teorii continua sa fie vehiculate. continuă pe Adevărul

Carmen Minune, in cea mai frumoasa relatie de dragoste

Perioada nebuna in care a fugit de acasa pentru un iubit a trecut pentru Carmen Minune. Acum fosta concurenta la showul Te cunosc de undeva, care sustine ca este singura, se bucura din nou de atentiile celui mai iubit barbat: tatal ei.

10 curiozitati despre Bucuresti. Cum arata cea mai veche casa din oras si ce s-a intamplat cu prima masina a Primariei

Bucurestiul este unul dintre cele frumoase si complexe orase ale Romaniei si are o multime de secrete. Adevarul va prezinta astazi zece lucruri mai putine cunoscute despre cel mai important oras al tarii.

Cea mai valoroasa componenta a Uber ar putea fi datele colectate prin aplicatie

Uber a reinventat taximetria, punand in masina un telefon cu o aplicatie. Acum, vedem si cum Uber va ajunge sa stie orasele mai bine decat oricine altcineva.

Next Star, la start. Ce spun noii membri ai juriului: Este cea mai curata, sincera si plina de talente emisiune din prime-time

Show-ul dedicat copiilor Next Star revine la Antena 1cu alt juriu si un nou sistem de votare. Cei patru cantareti care vor pune sub lupa talentul prichindeilor au vorbit, pentru Adevarul, despre ce inseamna aceasta emisiune, o adevarata fabrica de vedete.

Solenoid a fost desemnata cea mai buna carte romaneasca din 2015 la Premiile Bookaholic.ro

Romanul Solenoid, de Mircea Cartarescu, a fost desemnat drept Cea mai buna carte romaneasca din 2015 la Premiile Bookaholic. ro, intrunind aprecierea publicului.

Fabrica de Jante a Uzinei Roman se vinde pe bucati. Cea mai mare fabrica a Brasovului a ajuns la doar 200 de angajati

Cea mai mare uzina din istoria Brasovului isi vinde activele pentru a putea supravietui. inglodata in datorii si cu doar 200 de angajati ramasi, uzina Roman trebuie sa faca rost de bani pentru a putea onora comenzile pe care le are.

Atac-surpriza la adresa lui Liviu Dragnea. Eu sunt cea mai defaimata persoana din Romania

Primarul Timisoarei se autoproclama cea mai defaimata persoana din Romania, insa considera ca Legea lui Liviu Dragnea privind defaimarea ar pune pumnul in gura tuturor romanilor. Nicolae Robu sustine ca a.

Parcul auto din Romania la final de 2015: Avem 5,15 milioane de autoturisme, categoria de varsta 6-10 ani e cea mai reprezentativa

Parcul auto din Romania numara la finele anului 2015 un total de 5. 182 automobile, aceasta fiind si cea mai reprezentativa categorie de vehicule dintre toate. In ceea ce priveste vechimea, automobilele aflate in categoria de varsta 6-10 ani sunt cele mai numeroase, cu o reprezentativitate de 29,6%, iar masinile cu vechime intre 0-2 ani inseamna 4% din totalul parcului de automobile national, reiese din datele comunicate de Directia Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

CEO-ul Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, sustine o conferinta de presa la Bucuresti martea viitoare

Michael O'Leary, CEO al Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, va veni marti la Bucuresti, unde va sustine o conferinta de presa, anunta Mediafax. CEO-ul Ryanair se intoarce in Romania dupa mai bine de 25 de ani de la ultima vizita si, cel mai probabil, va anunta planuri de expansiune pe piata locala.

Steaua, cea mai iubita echipa din tara: 49% dintre romani sunt fanii campioanei Romaniei

Campioana din ultimele trei sezoane ramane cea mai iubita echipa din Romania si in 2016 si si-a marit avansul fata de urmaritoare. Doar 11% dintre cei intervievati s-au declarat simpatizanti ai marii rivale a Stelei, Dinamo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )