Libnet.ro
UNICEF

19:45

Adevarul Live. Cartianu, despre saptamana penalilor in Parlament: Tariceanu este un fesenist sub acoperire liberala

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Cartianu, despre saptamana penalilor in Parlament: Tariceanu este un fesenist sub acoperire liberala

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live examenul pe care alesii din Parlament il dau saptamana aceasta, cand sunt pusi sa voteze cererile de arestare pentru doi fosti ministri. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 15.00: Tu poti sa ai copii? Care sunt tulburarile ce duc la infertilitate si ce succes are fertilizarea in vitro

Multe cupluri se feresc sa vorbeasca despre problemele de fertilitate, dar asta nu inseamna ca aceste probleme nu exista. De fapt, statisticile arata ca unul din patru cupluri afla, atunci cand vor sa-si intemeieze o familie, acest diagnostic sec: infertilitate. Medicul Carmen Rusu Ianiotescu vine la Adevarul Live sa explice care sunt sansele tinerilor infertili de a avea, totusi, copii, prin tratamentele de fertilizare in vitro.

Festivalul de Film NexT face o prima vizita la Adevarul LIVE, de la ora 13.00

Yvonne Irimescu, coordonatoarea Festivalului International de Film NexT, si actrita Ozana Oancea Felicia, inainte de toate), responsabila de programul NexT Kids si de invitatii evenimentului, vin in studioul Adevarul Live luni, 23 martie, de la 13.

Psihologul Aurora Liiceanu face o analiza psihosociologica a tranzitiei romanesti la Adevarul Live, de la ora 13.00

Astazi, de la ora 13, invitata in studioul Adevarul Live este psihologul, scriitorul si cercetatorul Aurora Liiceanu. Discutiile se vor centra in jurul cartii Valurile, smintelile, pacatele. Psihologiile romanilor, editia a doua, noua sa aparitie editoriala la editura Polirom.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )