Libnet.ro
UNICEF

23:15

Adevarul Live, luni de la ora 11.00: procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, vorbeste despre dosarele care zguduie lumea politica

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, luni de la ora 11.00: procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, vorbeste despre dosarele care zguduie lumea politica

Scandalurile de coruptie au lovit rand pe rand toate partidele politice. Ca vorbim despre cazurile recente Adrian Duicu, Radu Mazare sau Nicusor Constantinescu de la PSD, despre Florin Popescu de la PMP, despre Dan Radu Rusanu si, mai nou, Horea Uioreanu de la PNL, dosarele instrumentate de DNA, in care sunt implicati oameni politici cu greutate, nu tin cont de cine este la putere si cine este in opozitie. continuă pe Adevărul

Horia Paun, presedinte FR Baschet, invitat la Adevarul Live la ora 13.00, vorbeste despre alegerile de la COSR si despre starea baschetului romanesc

Presedintele Federatiei Romane de Baschet, Horia Paun, va discuta in studioul emisiunii Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre baschetul romanesc, dar si despre alegerile de la COSR in urma carora Alin Petrache a fost desemnat presedinte al olimpismului romanesc.

Vasile Blaga, presedintele PDL, vine la Adevarul Live de la ora 11.00 pentru a detalia fuziunea cu PNL

Dupa prima intalnire PDL-PNL pentru formarea unui mare partid de dreapta, Vasile Blaga vine la Adevarul Live si vorbeste, incepand cu ora 11. 00, despre uniunea anti-PSD. Seful PDL raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu.

Dominic Jeske, un maestru al bucatariei, la Adevarul Live de la ora 15.30

Astazi, de la ora 15. 30, invitat la Adevarul Live este Chef Dominic Jeske, un renumit bucatar german, castigator al stelei Michelin, ne impartaseste mici secrete ale bucatariei internationale.

Gratuit la psiholog: ce si cat va deconta, de fapt, statul roman pentru copiii autisti, la Adevarul Live de la ora 16.00

Zilele trecute, Colegiul Psihologilor din Romania a anuntat ca romanii vor putea merge gratuit la psiholog de la 1 iunie. Si pentru copiii autisti se vor deconta evaluarea, consilierea si psihoterapia. Cand vom putea beneficia, de fapt, de servicii psihologice gratuite, in ce conditii si la ce specialisti, aflati la Adevarul Live.

VIDEO Chef Dominic Jeske, la Adevarul Live: Nu as manca niciodata sorici rece, asa cum fac romanii

Invitat la Adevarul Live a fost Chef Dominic Jeske, un renumit bucatar german, castigator al stelei Michelin, care ne-a impartasit mici secrete ale bucatariei internationale. El a vorbit si despre gastronomia romaneasca. Desi a marturisit ca nu o cunoaste in detaliu, bucataria noastra traditionala l-a surprins in repetate randuri.

Despre poezie si femei, cu poetul Emil Brumaru, astazi la Adevarul Live

Unul dintre cei mai importanti poeti romani de astazi, Emil Brumaru, este invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live, astazi, de la ora 12.

EVALUARI NATIONALE 2014 Cum a fost testul la matematica pentru elevii de clasa a IV-a, la Adevarul Live, de la 13.00

Cei peste 193. 000 de elevi romani care sunt acum in clasa a IV-a au trecut joi prin evaluarea nationala la matematica. Despre subiectele primite de elevi la testarea de la matematica vom discuta la Adevarul Live, de la ora 13.

Mircea Cartarescu vine la Adevarul Live

Invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live, astazi, de la ora 14. 00, va fi scriitorul Mircea Cartarescu, caruia ii va fi lansata la Targul de Carte Bookfest o editie de lux a trilogiei Orbitor.

Despre starea societatii civile, la Adevarul Live

Invitatul lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live, de la 15. 00, este Ionut Sibian, directorul executiv al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Viitorul televiziunii sta in HD si 4K? Raspunsuri la Adevarul Live de la 15.00

Adevarul Live despre tehnologie il va aduce astazi in studio pe Mihai Ursoi, directorul general al SES Astra, compania care ofera servicii de transmisiuni prin satelit la nivel mondial. Explicam tehnologia HD si cum schimba ea modul cum privim la televizori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )