Libnet.ro
UNICEF

12:45

Adevarul Live Moldova, ora 18.00. Mihai Ghimpu, despre Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live Moldova, ora 18.00. Mihai Ghimpu, despre Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 26 martie. Liderul liberalilor isi va expune opinia referitor la cum s-a desfasurat Marea Adunare Centenara de la Chisinau si care sunt sansele unirii Republicii Moldova cu Romania. De asemenea, vor fi abordate si subiectul alegerilor locale anticipate din Chisinau, dar si alte teme de actualitate. continuă pe Adevărul

Mihai Ghimpu explica de ce liberalii nu fac parte din delegatia care pleaca la Bucuresti in contextul Centenarului

Liberalii nu vor face parte din delegatia parlamentara care va reprezenta Republica Moldova la sedinta solemna de la Bucuresti, din data de 27 martie, cand este marcat centenarul unirii. Motivul ar fi ca delegatia este condusa de catre presedintele Parlamentului, Andrian Candu, lucru pe care PL il considera inacceptabil.

Adevarul live de la 13.00: Calvarul de la marginea satului despre violenta domestica in familia romaneasca

La fiecare minut, o romanca este abuzata, umilita sau batuta de sot sau partener. Peste 1000 de femei au fost omorate de sot sau partener, in ultimii sapte ani. Astazi, de la ora 13. 00, vom vorbi cu jurnalistii TVR, Razvan Butaru si Catalin Apostol despre povestile halucinante ale femeilor care trec printr-un asemenea calvar.

Adevarul Live, ora 14.00: Despre nationalism, fara prejudecati

Trebuie ca in viitorul Europei sa existe si Romana!, spunea de curand europarlamentarul Laurentiu Rebega, in avanpremiera unei conferinte organizate de Alianta conservatorilor si reformistilor europeni.

Adevaruri ascunse. Mihai Voropchievici, despre cum te influenteaza luna in care te-ai nascut

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse ce spune despre noi luna in care ne-am nascut. in numerologie, avem 12 luni ale anului. Fiecare luna are valoare numerica de la unu la no.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )