Libnet.ro
UNICEF

06:45

Care este cea mai buna bere si de ce e bine sa o bei, la Adevarul Live de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai buna bere si de ce e bine sa o bei, la Adevarul Live de la ora 15.00

Berea hidrateaza, racoreste si chiar hraneste. Daca ingrasa sau nu, care este sortimentul cel mai sanatos si cat de des e recomandat sa bem bere ne va spune medicul nutritionist Corina Zugravu la Adevarul Live de la ora 15. continuă pe Adevărul

Jandarmeria bistriteana a gatit cea mai buna mancare la ceaun la 1200 de metri altitudine

Sase echipe s-au intrecut duminica in Pasul Tihuta la pregatirea celei mai bune mancaruri la ceaun. Printre concurenti s-a numarat si Jandarmeria Bistrita sau ISU din Prundu-Bargaului. Premiul cel mare a ajuns la Inspectoratul de Jandarmerie Judetean, care a gatit cel mai bun gulas din competitie.

FOTO Cea mai veche biserica din Brasov a intrat in circuitul turistic

Biserica Bartolomeu care este si cea mai veche cladire a Brasovului are un ghid tiparit in doua limbi, romana si germana, alcatuit cu ajutorul unor specialisti sasi, in Germania.

Cea mai ravnita geanta din lume va fi scoasa la licitatie

Considerata cea mai dorita geanta a momentului, modelul unicat Hermes Birkin, fabricat din piele de crocodil de Himalaya, decorat cu inchizatori din aur alb si ornata cu 245 de diamante, ar putea deveni cea mai scumpa poseta vanduta la licitatie.

Un sud-african de 73 de ani a devenit cea mai in varsta persoana care a traversat Canalul Manecii inot

Un chirurg de 73 de ani dinAfrica de Sud a devenit cea mai in varsta persoana care a traversat inot Canalul Manecii, declarand ca a vrut sa demonstreze de ce lucruri sunt in stare seniorii daca stiu sa.

Tesla Motors va construi cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada

Tesla Motors a decis sa construiasca cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada, stat care i-a oferit facilitati fiscale in valoare de pana la 1,3 miliarde de dolari, estimand ca proiectul va genera o crestere a economiei regiunii cu.

Premierul francez: Terorismul, cea mai mare amenintare din ultimele decenii

Terorismul reprezinta cea mai mare amenintare a lumii in ultimele decenii, considera premierul francez Manuel Valls, informeaza AFP, citata de Agerpres. in timpul unei vizite la Tunis, Valls a declarat ca.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024, cu un PIB de aproape 30 trilioane de dolari

China va depasi Statele Unite in urmatorul deceniu, devenind cea mai mare economie la nivel global, ca urmare a triplarii Produsului Intern Brut PIB), de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 trilioane de dolari, potrivit unui raport al companiei de consultanta IHS Economics din SUA.

China va fi cea mai mare economii a lumii in 2024; PIB-ul va atinge 30 trilioane de dolari

China va surclasa Statele Unite in urmatorul deceniu, devenind cea mai mare economie a lumii, iar produsul intern brut PIB-ul) tarii se va tripla de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 trilioane de dolari, arata un raport al companiei de.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024, cu un PIB de aproape 30 trilioane de dolari

China va depasi SUAin urmatorii 10 ani, devenind cea mai mare economie la nivel global. Surclasarea va avea loc ca urmare a triplarii PIB-ului Chinei, de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 de.

FOTO Premiile Conde Nast: a fost aleasa cea mai frumoasa insula din lume in 2014

Plaje cu nisip alb, ape limpezi si localnici prietenosi cu turistii, acestea sunt numai cateva din calitatile destinatiei premiate anul acesta cu trofeul pentru cea mai frumoasa insula din lume, la Londra, cu ocazia decernarii premiilor anuale oferite de revista de turism Conde Nast Traveller.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )