Libnet.ro
UNICEF

15:45

Adevarul Live, ora 14.00. Planurile Filarmonicii George Enescu pentru Festival

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00. Planurile Filarmonicii George Enescu pentru Festival

Filarmonica George Enescu este responsabila cu mai multe momente de exceptie in cadrul celei de-a XXII-a editii a Festivalului George Enescu. Andrei Dimitriu, directorul general al institutiei, si Iosif Ion Prunner, pianist si dirijor al Corului Academic al Filarmonicii vorbesc, la Adevarul Live, de la 14. 00, despre productiile pe care le-au pregatit. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00: Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, despre Festivalul George Enescu

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti. Festivalul face parte acum din identitatea noastra ca natiune, a spus ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, pe scena Salii Palatului. Ionut Vulpescu este invitat marti, de la 14. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre felul in care statul sprijina unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Romania.

Celebri in Berlin, prea necunoscuti in Romania: formatia Zmeitrei, la Adevarul Live de la ora 14.00, despre sufletul aspru romanesc

Rezultatul reusit al unui experiment muzical, o combinatie de vibrafon, muzicuta solo, muzicuta armonie, chitara si voce, formatia cu rasunet international Zmei trei vine la Adevarul Live de la ora 14.

LIVE VIDEO Concertul de deschidere a Festivalului George Enescu sustinut de Orchestra Romana de Tineret, in direct pe adevarul.ro, de la ora 19.30

In prima zi a editie din 2015 a Festivalului George Enescu, melomanii au ocazia sa asculte Rapsodia I de George Enescu si Carmina Burana, in cadrul concertului de deschidere sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta dirijorului Kristjan Jarvi, si violonista Sarah Chang, impreuna cu Corul Filarmonicii George Enescu, la Sala Palatului. Puteti urmari intregul concert live pe adevarul. ro.

Iosif Ion Prunner, dirijorul Corului academic al Filarmonicii George Enescu: Vreau ca publicul sa inunde salile de concert ale Filarmonicii

Filarmonica George Enescuisi leaga numele de mai multe momente de exceptie in cadrul celei de-a XXII-a editii a Festivalului George Enescu. Andrei Dimitriu, directorul general al institutiei, si Iosif Ion Prunner, pianist si dirijor al Corului Academic al Filarmonicii, au vorbit, la Adevarul Live, despre aportul valoros pe care-l aduc unui eveniment grandios.

Adevarul Live, ora 13.00. Senatorul PNL Dumitru Oprea, despre candidatura sa la Primaria Iasi

Senatorul PNL Dumitru Oprea vorbeste astazi, la Adevarul Live de la ora 13. 00, despre inscrierea sa in competitia interna a liberalilor pentru postul de primar al municipiului Iasi.

Adevarul Live. Diana Tusa, despre candidatura la Primaria Sectorului 1 si relatia cu Andrei Chiliman

Deputatul PNL Diana Tusa a vorbit, la Adevarul Live, despre candidatura sa la Primaria Sectorului 1, despre cat de greu ii va fi unui candidat liberal sa castige alegerile dupa Andrei Chiliman, dar si despre strategia PNL de a prelua puterea in aceasta toamna.

LIVE VIDEO Orchestra Filarmonica din Israel, sub bagheta lui Zubin Mehta, interpreteaza Vox Maris in direct pe adevarul.ro, de la ora 20.00

In aceasta seara, pe scena Salii Mari a Palatului, de la ora 20. 00, Orchestra Filarmonica din Israel dirijata de Zubin Mehta va canta alaturi de corul Filarmonicii George Enescu, dirijat de Ion Iosif Prunner. Puteti urmari intregul concert live pe adevarul. ro.

Actorul Istvan Teglas vorbeste despre teatrul romanesc si noile lui generatii la Adevarul Live, de la ora 15.00

Unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, Istvan Teglas este distribuit in tot mai multe roluri. La Teatrul National din Bucuresti poate fi vazut in spectacole precum Butoiul cu pulbere, Dale noastre, Furtuna, Piesa pentru frate si sora sau Revizorul.

A inceput Festivalul Enescu! Oana Marinescu, director de comunicare al Festivalului, la Adevarul Live, de la 12.00

500 de artisti straini si 500 de artisti romani, 58 de concerte in sali si alte evenimente in aer liber. in premiera la Bucuresti, dupa 15 ani de discutii, Orchestra Filarmonicii din Berlin va urca pe scena Salii Palatului, pe 3 septembrie 2015. A inceput Festivalul Enescu! Oana Marinescu, director de comunicare al Concursului si Festivalului Enescu, vorbeste la Adevarul Live, despre surprizele celui mai asteptat eveniment cultural din Romania.

De la Woyzeck laWozzeck

Luni, 14 septembrie, Corul si Orchestra Filarmonicii George Enescu vor interpreta opera Wozzeck, de Alban Berg, la Sala Palatului, de la ora 20. 00, in seria Mari orchestre ale lumii. Concertul va fi dirijat de Leo Hussain, dirijorul corului fiind Iosif Ion Prunner.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )