Libnet.ro
UNICEF

01:06

Adevarul Live de la ora 16.00: Dragos Dinu, de la cel mai bine platit CEO roman la CEO-ul unuia dintre cei mai bogati romani

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 16.00: Dragos Dinu, de la cel mai bine platit CEO roman la CEO-ul unuia dintre cei mai bogati romani

Diversificarea a fost constanta carierei de manager a lui Dragos Dinu din ultimii 15 ani: a trecut de la FMGC la pharma si retail de electrocasnice ca sa ajunga, recent, directorul general al Tiriac Holdings, grup de companii cu activitati in auto, real estate, financiar, retail, aviatie. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 10.00. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, vorbeste despre apa calda din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vine astazi de la ora 10. 00 in platoul Adevarul Live sa discute despre apa calda, despre santierele deschise si despre cum a fost pregatita Arena Nationala pentru meciul de sambata.

Adevarul LIVE, ora 13:00: Cartianu despre condamnarea la puscarie a unui fost ziarist. Cazul Sorin Rosca Stanescu

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la Adevarul LIVE, de la ora 13. 00, cazul Sorin Rosca Stanescu. Fostul director al ziarului Ziua a ajuns dupa gratii pentru ilegalitati in cazul Rompetrol.

Adevarul Live, ora 13:00: Cartianu despre condamnarea la puscarie a unui fost ziarist. Cazul Sorin Rosca Stanescu

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la Adevarul LIVE, de la ora 13. 00, cazul Sorin Rosca Stanescu. Fostul director al ziarului Ziua a ajuns dupa gratii pentru ilegalitati in cazul Rompetrol.

Religia e opiu pentru popor! Despre prigonirea bisericilor in comunism si despre sfintii inchisorilor, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Dupa 1947, ateismul a devenit politica de stat, iar cultele religioase au fost cel mult tolerate. Despre tragica apostazie din timpul comunismului si despre preotii-martiri pe care i-au dat temnitele comuniste, vorbesc cercetatorii Adrian Petcu si Emanuel Cosmovici, la Adevarul Live, de la ora 11.

Ce sanse de angajare mai au tinerii dupa facultate, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Din ce in ce mai putini tineri merg catre o facultate sau isi permit sa termine cu bine invatamantul superior, in conditiile in care o diploma nu mai ofera garantia unui loc de munca. Iar multi dintre cei care aleg calea studii superioare nu stiu de fapt incotro s-o apuce. Despre generatia nehotarata si solutii pentru a creste sansele de angajare ale tinerilor discutam la Adevarul Live, de la ora 15.

Regizorul Nicolae Margineanu deschide Poarta Alba la Adevarul Live, de la ora 13.00

Regizorul Nicolae Margineanu va lansa pe 17 octombrie lungmetrajul Poarta Alba,un film despre lagarul de munca din perioada comunista, in care a fost inchis inclusiv parintele Arsenie Boca. impreuna cu actorul Bogdan Nechifor, regizorul vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a deschide portile filmului sau.

Cum te poti angaja in tara cu o diploma in Psihologie din Marea Britanie, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live vom discuta cu Diana Andra Somanescu, proaspat absolventa de Psihologie la Universitatea Exeter din Marea Britanie, in iulie 2014, si care va incepe curand o cariera in resurse umane aici, in Romania.

Adevarul Live de la ora 15.00. Alexandru Andries, intre aniversare, Interioare si Victor Ponta

Alexandru Andries va avea o aniversare cu Interioare, pe 13 octombrie. Artistul, care implineste 60 de ani, isi va serba ziua de nastere pe scena, intr-un concert care va avea loc la sala Radio, dar va aniversa, totodata, 30 de ani de la lansarea albumului sau de debut, Interioare. Alexandru Andries vine la Adevarul Live, de la ora 15. 00, pentru povesti din interior, despre Interioare.

Regizorul AndreiGruzsniczki si actorul Dorian Boguta, despre filmul romanesc la Adevarul Live, de la ora 12.00

AndreiGruzsniczki si Dorian Boguta vin la Adevarul LIVE de la ora 12. 00, cu amanunte din culisele filmului Q. , care va avea premiera pe marile ecrane peste doar doua zile, dar povestesc si despre revigorarea filmului romanesc din ultima perioada.

Adevarul Live, de la ora 13.00, cu Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR: Banii Romaniei intr-o lume de crize

La Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, si jurnalistul Cristian Unteanu vorbesc despre evolutiile pietelor romanesti financiare in contextul crizelor europene si regionale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )