Libnet.ro
UNICEF

23:45

Adevarul Live. Revenirea lui Lionel Messi, care a dus Argentina in optimile Campionatului Mondial. Corespondenta Amir Kiarash, din Brazilia

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Revenirea lui Lionel Messi, care a dus Argentina in optimile Campionatului Mondial. Corespondenta Amir Kiarash, din Brazilia

Jurnalistii Iulian Anghel, Alexandru Stefan Adevarul), Gigi Stancu Click!) si corespondentul Amir Kiarash, din Brazilia, discuta despre calificarea Argentinei in optimile de finala ale Campionatului Mondial din Brazilia. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Revenirea lui Lionel Messi, care a dus Argentina in optimile Campionatului Mondial

Jurnalistii Iulian Anghel, Alexandru Stefan Adevarul), Gigi Stancu Click!) si corespondentul Amir Kiarash, din Brazilia, discuta despre calificarea Argentinei in optimile de finala ale Campionatului Mondial din Brazilia.

Varujan Vosganian, la Adevarul Live: PDL va accepta un candidat propus de PNL, care sa se distanteze de Basescu

Senatorul PNL Varujan Vosganian a vorbit, la Adevarul Live, despre miza Congresului PNL, care va avea loc in weekend, despre fuziunea cu PDL, despre pozitia PNL vizavi de presedintele Taian Basescu, dar si despre politica lui Klaus Iohannis din calitatea sa de lider al PNL.

De ce e mafia mai eficienta decat statul? Despre legile nescrise ale crimei, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Au infractorii o morala proprie? Cum functioneaza gruparile de crima organizata? Dan Antonescu, specialist in criminalistica si criminologie, si Laurentiu Gheorghe, asistent universitar la Facultata de Filosofie, vorbesc, la Adevarul Live, de la 12. 00, despre legile nescrise ale crimei si explica sunt ele mai longevive si mai eficiente decat legile statului de drept. E o oferta pe care n-o puteti refuza.

Adevarul Live, ora 11.00: Moldova, o zi pana la semnare. Ce risca si ce castiga Chisinaul prin Acordul cu UE

Ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, E. Iurie Renita, vine in platoul Adevarul Live pentru a discuta semnificatia semnarii acordurilor cu Uniunea Europeana, precum si riscurile pe care Chisinaul si le asuma.

Bogdan Mihai Simion, menestrelul de pe strazile marilor orase. Despre muzica traditionala romaneasca, la Adevarul Live, de la 13.00

A cules muzica de la sute de lautari batrani si ridati, a cutreierat prin sate uitate de lume si a invatat muzica romaneasca autentica chiar in locul in care taranii, tiganii, evreii ori armenii au nascut-o. Bogdan Mihai Simion este unul dintre ultimii cobzari din Romania. Despe cobza lui si despre muzica adevarata, Bogdan Simion vorbeste astazi, de la 13. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 11.00: Cum va arata noul Orient Mijlociu, dupa Irak?

Criza din Irak reprezinta scanteia care va reconfigura frontierele in Orientul Mijlociu. Cine sunt marii castigatori ai aceste situatii critice si cum ar putea arata balanta de putere in regiune sunt subiectele dezbatute la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, de gen. r) Teodor Frunzeti si corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu.

Vanzarea a 26% din actiunile Petromidia, discutata de la ora 12.00, la Adevarul Live, cu Azamat Zhangulov, vicepresedinte Rompetrol Group

Vicepresedintele Rompetrol Azamat Zhangulov vine de la 12. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre achizitia pachetului de 26% din actiunile pe care statul roman le detine la Rompetrol Rafinare, dar si proiectele care vor fi realizate din fondul de investitii in energie, realizat in parteneriat cu statul roman.

Adevarul Live, ora 15:45: Varujan Vosganian, vicepresedinte PNL, despre congresul PNL si demisia lui Traian Basescu

Senatorul PNL Varujan Vosganian vine la Adevarul Live pentru o discutie pe marile teme politice din acest moment cu Dan Marinescu redactor-sef Adevarul) si jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 15.45: Varujan Vosganian, vicepresedinte PNL, despre congresul PNL si despre demisia lui Traian Basescu

Senatorul PNL Varujan Vosganian vine la Adevarul Live pentru o discutie pe marile teme politice din acest moment cu redactorul-sef Adevarul, Dan Marinescu, si cu jurnalistul Liviu Iolu.

BACALAUREAT 2014 Motivatia tinerilor. Ce i-ar putea determina sa vina cu drag la scoala, la Adevarul Live de la 12:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 12:00 vom dezbate ce anume ii motiveaza pe tineri sa vina cu drag la scoala si ce ii motiveaza sa invete.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )