Libnet.ro
UNICEF

08:00

Administratia Prezidentiala, declaratie de presa la Palatul Cotroceni. VIDEO LIVE, pe www.antena3.ro

Antena3 Antena3,
Administratia Prezidentiala, declaratie de presa la Palatul Cotroceni. VIDEO LIVE, pe www.antena3.ro

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, sustine joi,la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Antena 3 transmite LIVE declaratiile de la. continuă pe Antena3

Administratia Prezidentiala, declaratii de presa la ora 11.00 la Palatul Cotroceni

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, va sustine joi, 15 iunie a. c. , ora 11:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Antena 3 va transmite LIVE.

Administratia Prezidentiala: Presedintele Romaniei solicita solutionarea urgenta a crizei din interiorul coalitiei de guvernare

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, sustine joi,la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Antena 3 transmite LIVE declaratiile de la.

Legea salarizarii a ajuns la Palatul Cotroceni

Legea salarizarii, adoptata saptamana trecuta de Parlament, a ajuns, vineri, la Palatul Cotroceni pentru promulgare si se afla in atentia presedintelui Klaus Iohannis, a afirmat, marti, purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, potrivit surselor din presa.

Madalina Dobrovolschi, purtatoarea de cuvant al presedintelui Iohannnis, face declaratii de presa la Cotroceni

Madalina Dobrovolschi, purtatoarea de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis, va sustine marti, de la ora 13, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

VIDEO. LIVE TEXT. Premierul Sorin Grindeanu a parasit sedinta CEx. Seful Executivului va face declaratii la Palatul Victoria

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, va face declaratii, la sediul Guvernului, dupa ce a parasit sedinta CEx, de la Palatul Parlamentului. Stire in curs de actualizare.

VIDEO + LIVE TEXT. Premierul Sorin Grindeanu va face declaratii, joi, din fata sediului Guvernului

Prim-ministrul Sorin Grindeanu va sustine, joi, o conferinta de presa in fata Guvernului, ca raspuns la afirmatiile facute de seful PSD, Liviu Dragnea. Liderul social-democratilo a afirmat ca seful Executivului este o unealta, iar intrea .

Liviu Dragnea: PSD este sub ASEDIU. Un grup ilegitim a ocupat Palatul Victoria(VIDEO)

PSD este sub asediu si un grup ilegitim a ocupat Palatul Victoria, a sustinut joi Liviu Dragnea, referindu-se la criza politica fara precedent pe care o traverseaza.

VIDEO. LIVE TEXT. Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu NU mai are Guvern. Orice membru PSD care intra intr-un Guvern care nu are sprijinul PSD isi pierde calitatea de membru

Liviu Dragnea, seful PSD, a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca am decis sa spunem adevarul, oricat ar fi de crud. El a spus ca evaluarea nu a vizat o persoana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )