Libnet.ro
UNICEF

22:45

Administrator la trei firme, retinut in dosarul in care este vizat cumnatul lui Ponta

B1 B1,
Administrator la trei firme, retinut in dosarul in care este vizat cumnatul lui Ponta

Vladimir Ciorba, administrator si asociat la trei firme, vizat in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatului lui Victor Ponta, a fost retinut de procurorii DNA Ploiesti, informeaza Mediafax. Ciorba a fost. continuă pe B1

Fostul consilier judetean Mihai Coman, retinut in dosarul in care este vizat cumnatul lui Ponta

Fostul consilier judetean Mihai Coman a fost retinut, marti seara, de catre procurorii DNA Ploiesti, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat peste opt ore, la sediul institutiei, intr-un dosar privind fraudarea.

Ce spune Ilie Sarbu despre dosarul in care este implicat cumnatul lui Ponta

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu a sustinut marti despre dosarul in care e implicat cumnatul premierului ca are retineri in a comenta subiectul si ca justitia trebuie sa-si faca treaba, informeaza Mediafax.

Sebastian Ghita, adus cu mandat la DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Sebastian Ghita a fost adus cu mandat la DNA Ploiesti, potrivit propriilor declaratii acesta fiind suspect in dosarul in care este vizat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Ponta.

Sebastian Ghita, urmarit penal in dosarul cumnatului lui Ponta

ACTUALIZARE 12:46 Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, adus la DNA Ploiesti Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, tatal deputatului Vlad Cosma, a fost adus de anchetatori, marti, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat in dosarul in care este vizat Iulian Hertanu. --- * Deputatul PSD de Prahova Vlad Cosma, adus cu mandat la DNA * Cumnatul lui Ponta, adus la audieri la DNA Ploiesti * Iulian Hertanu ar fi actionat pentru castigarea frauduloasa a contractului de canalizare in Comarnic * Prejudiciu estimat la 7,8 milioane de lei * Ponta: Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile.

Utile: Cum se curata corect tigaile din teflon; Ce se intampla in corpul tau daca bei constant sucuri carbogazoase; Raceala se transmite prin sarut? Afla care este adevarul; Ce se intampla daca tii post negru trei zile?

Ce greseli faci pe Facebook. Facebook-ul este o retea de socializare relaxanta, insa trebuie sa ai mare grija ce postezi. Vezi care sunt cele mai mari greseli. O femeie de 115 ani a dezvaluit secretul longevitatii. Mananca in fiecare zi un aliment-minune. Emma Morano, cea mai batrana femeie din Europa.

Atac armat la Copenhaga: un mort si trei raniti. Tinta, cel care a publicat CARICATURILE cu Mahomed

Update 21. 33 - Cel putin o persoana a fost ucisa sambata si trei ranite, in atacul armat asupra centrului cultural Krudttonden din cartierul Osterbro, la Copenhaga, unde se desfasura o dezbatere despre arta,.

Care este primul loc in care va merge Udrea dupa eliberarea din arest

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca prima obligatie a deputatei, dupa eliberarea din arest, este sa se prezinte la Sectia 2 de Politie pentru a aduce la cunostinta faptul ca instanta a dispus arestul la domiciliu.

Dronele ajung pe scena: Care este primul oras din lume care va gazdui un circ pentru drone

Primul circ pentru drone din lume isi va face in curand debutul oficial in Olanda pe Amsterdam Arena si se anunta a fi un spectacol imens. Imaginatia este inceputul creatiei. Acesta este citatul cu care incepe trailer-ul spectacolului. intr-adevar, se pare ca cei care au venit cu ideea aceasta nu duc deloc lipsa de imaginatie.

Nicusor Constantinescu lanseaza noi atacuri la adresa procurorilor DNA, pe care ii acuza de presiuni in dosarele in care este cercetat

Nicusor Constantinescu ataca din nou procurorii DNA, pe care ii acuza de presiuni in dosarele in care este cercetat. Presedintele Consiliului Judetean Constanta pretinde ca anchetatorii nu au probe impotriva.

Familia lui Bercea Mondial vrea stramutarea procesului cu Mircea Basescu. Care este motivul

Cei cinci membri ai familiei Anghel, judecati de Tribunalul Constanta pentru santajarea lui Mircea Basescu, au cerut stramutarea procesului, invocand influenta pe care ar avea-o pe plan local Mircea si Traian Basescu, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )