Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sebastian Ghita, adus cu mandat la DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sebastian Ghita, adus cu mandat la DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Sebastian Ghita a fost adus cu mandat la DNA Ploiesti, potrivit propriilor declaratii acesta fiind suspect in dosarul in care este vizat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Ponta. continuă pe Wall-Street Ro

Sebastian Ghita, urmarit penal in dosarul cumnatului lui Ponta

ACTUALIZARE 12:46 Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, adus la DNA Ploiesti Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, tatal deputatului Vlad Cosma, a fost adus de anchetatori, marti, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat in dosarul in care este vizat Iulian Hertanu. --- * Deputatul PSD de Prahova Vlad Cosma, adus cu mandat la DNA * Cumnatul lui Ponta, adus la audieri la DNA Ploiesti * Iulian Hertanu ar fi actionat pentru castigarea frauduloasa a contractului de canalizare in Comarnic * Prejudiciu estimat la 7,8 milioane de lei * Ponta: Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile.

Sebastian Ghita: Sunt urmarit penal de DNA in dosarul cumnatului lui Ponta. Nu am voie sa ma intalnesc cu Mircea si Vlad Cosma

Sebastian Ghita a declarat marti la iesirea din sediul DNA Ploiesti ca este urmarit penal de DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. Acuzatia e ca am sprijinit acest grup, dar nu stiam ca ei sunt un grup, a adaugat Ghita, referindu-se la firma Grossmann Engineering, in care a fost asociat Iulian Hertanu. Ghita a mai spus ca nu are voie sa ma intalneasca cu Mircea si Vlad Cosma.

Sebastian Ghita, Mircea si Vlad Cosma, pusi sub control judiciar in dosarul cumnatului lui Ponta

ACTUALIZARE 16:58 Deputatul Sebastian Ghita a declarat, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, ca este urmarit penal de DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, si ca a fost pus sub control judiciar. * Cumnatul lui Ponta, Iulian Hertanu, adus la audieri la DNA Ploiesti * Hertanu ar fi actionat pentru castigarea frauduloasa a contractului de canalizare in Comarnic * Prejudiciu estimat la 7,8 milioane de lei * Ponta: Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile.

Mircea Cosma, adus la DNA Ploiesti in dosarul cumnatului lui Ponta: Presedintele CJ, ridicat de la dentist (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost adus de procurori la DNA pentru audieri in dosarul cumnatului premierului Ponta. Mircea Cosma a fost ridicat de procurorii DNA de pe scaunul.

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Ponta: Iulian Hertanu, adus pentru declaratii

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta. Anchetatorii ridica documente in mai multe locatii. Iulian Hertanu urmeaza sa fie adus pentru a da declaratii in dosarul de.

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Ponta: Iulian Hertanu si Vlad Cosma, adusi pentru declaratii (VIDEO)

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta. Anchetatorii ridica documente in mai multe locatii. Iulian Hertanu a fost adus pentru a da declaratii in dosarul de infractiun.

Sebastian Ghita, la iesirea de la DNA: S-a inceput urmarirea penala impotriva mea

Deputatul Sebastian Ghita a iesit de la DNA Ploiesti, spunand ca a fost inceputa urmarirea penala in cazul sau si are interdictie de a se intalni cu seful CJ Prahova Mircea Cosma si fiul acestuia Vlad Cosma, pusi sub control judiciar in dosarul in care.

DNA: Sebastian Ghita, sub control judiciar pentru sprijinirea unui grup infractional organizat

Deputatul Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind suspectat de sprijinirea unui grup infractional organizat, anunta DNA, citat de Mediafax. Sebastian Ghita a iesit de la DNA.

Sebastian Ghita, la iesirea de la DNA: S-a inceput urmarirea penala impotriva mea. Seful CJ Prahova si fiul sau, sub control judiciar

10 - Deputatul Sebastian Ghita a iesit de la DNA Ploiesti, spunand ca a fost inceputa urmarirea penala in cazul sau si are interdictie de a se intalni cu seful CJ Prahova Mircea Cosma.

Ilie Sarbu, despre dosarul cumnatului lui Ponta: E prezumtia de vinovatie din start? Sa-si faca justitia treaba si vom fi cu totii fericiti

Ilie Sarbu, despre dosarul cumnatului lui Ponta: E prezumtia de vinovatie din start? Sa-si faca justitia treaba si vom fi cu totii fericitiLiderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu a sustinut marti despre.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )