Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dronele ajung pe scena: Care este primul oras din lume care va gazdui un circ pentru drone

Playtech Playtech,
Dronele ajung pe scena: Care este primul oras din lume care va gazdui un circ pentru drone

Primul circ pentru drone din lume isi va face in curand debutul oficial in Olanda pe Amsterdam Arena si se anunta a fi un spectacol imens. Imaginatia este inceputul creatiei. Acesta este citatul cu care incepe trailer-ul spectacolului. intr-adevar, se pare ca cei care au venit cu ideea aceasta nu duc deloc lipsa de imaginatie. continuă pe Playtech

Va asteptati la altceva? Primul lot din autostrada Arad-Nadlac trebuia sa fie gata ieri, dar apa balteste in mijlocul drumului

Primul lot din autostrada Nadlac-Arad ar fi trebuit inaugurat oficial in urma cu o zi. Doar ca lucrarea nu e gata, desi constructorii au promis sa termine totul pana la sfarsitul lunii ianuarie. Apa inca.

Nicusor Constantinescu lanseaza noi atacuri la adresa procurorilor DNA, pe care ii acuza de presiuni in dosarele in care este cercetat

Nicusor Constantinescu ataca din nou procurorii DNA, pe care ii acuza de presiuni in dosarele in care este cercetat. Presedintele Consiliului Judetean Constanta pretinde ca anchetatorii nu au probe impotriva.

ANALIZA. Care este cea mai mare FRICA a lui Vladimir Putin in aceste momente

Lui Vladimir Putin ii este frica de NATO, iar explicatia este mai simpla decat ne-am fi imaginat: geografia. Atunci cand Razboiul Rece era la apogeu, puterea URSS-ului si a aliatilor Pactului de la Varsovia.

Actorul Kevin Spacey pregateste o carte. Care este subiectul inedit

Actorul american Kevin Spacey, pasionat de scrisori si obiecte personale care au apartinut unor celebritati, lucreaza la o carte despre arta de a redacta o epistola, scrie Mediafax.

Ilfov: zeci de persoane, anchetate pentru evaziune fiscala. Care este prejudiciul

Procurorii ilfoveni cerceteaza 14 persoane, dintre care doua deja arestate preventiv, pentru evaziune fiscala produsa in urma comertului cu legume si fructe, informeaza Parchetul Instantei Supreme, conform Mediafax.

Pompierii din Marea Britanie, ingrijorati dupa premiera 50 Shades of Grey. Care este motivul

Pompierii britanici se asteapta la o crestere a solicitarilor de interventie din partea persoanelor care intampina probleme la scoaterea unor accesorii cum ar fi catusele, dupa premiera din acest week-end a filmului erotic 50 Shades of Grey, relateaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )