Libnet.ro
UNICEF

12:31

Adolescent extrem de periculos retinut de politisti. A fost condamnat dupa ce a injunghiat doua persoane

Adevărul Adevărul,
Adolescent extrem de periculos retinut de politisti. A fost condamnat dupa ce a injunghiat doua persoane

Un adolescent de 18 ani a primit masura educativa a internarii intr-un centru de detentie dupa ce a fost gasit vinovat de tentativa la omor calificat. continuă pe Adevărul

Un barbat a fost condamnat pe baza marturiei unui martor orb: cum a fost posibil

Un barbat a ajuns sa fie condamnat la 76 de ani de inchisoare in baza marturiei unui martor despre care s-a aflat apoi ca era orb. Cum anchetatorii nu prea aveau prea multe probe, cele spuse de barbatul orb l-au incriminat pe cel ajuns dupa gratii. Dexter Saffold s-a prezentat drept singurul martor ocular intr-un [] .

Un fotbalist roman a fost condamnat la inchisoare pentru un scandal intr-un bar

Vasile Mogos 26 de ani)a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost implicat intr-un scandal intr-un club de noapte pe vremea cand evolua la Reggiana. Decizia nu este.

FRATELE LUI RADU MAZARE DESPRE CEI CARE SE BUCURA DE SITUATIA FOSTULUI PRIMAR: Sa aiba parte de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, a afirmat astazi, referindu-se la cei care se bucura de situatia fostului primar, ca se roaga ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv.

Alexandru Mazare, mesaj pentru cei care se bucura ca fostul primar al Constantei este extradat: Sa aiba parte de dreptatea pe care a avut-o Radu in procesul in care a fost condamnat

Alexandru Mazare, fratele lui Radu Mazare, i-a criticat, luni, pe cei care se bucura ca fostul primar al Constantei este adus in tara din Madagascar pentru a fi incarcerat, spunand ca le doreste sa aiba parte de aceeasi dreptate pe care a avut-o si fostul edil in procesul in care a fost condamnat la noua ani de inchisoare.

Doua persoane au fost ranite dupa furtuna din Capitala

Doua persoane au fost ranite luni seara, in urma conditiilor meteo nefavorabile din Capitala, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov. Cele doua persoane sunt constiente si au dorit sa fie transportate la spital, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )