Libnet.ro
UNICEF

14:01

Adolescentul de 16 ani electrocutat pe podul CFR din Parcul Herastrau a fost transportat la un spital din Belgia

Hotnews Hotnews,
 Adolescentul de 16 ani electrocutat pe podul CFR din Parcul Herastrau a fost transportat la un spital din Belgia

Adolescentul care s-a electrocutat duminica pe Podul CFR din Parcul Herastrau, avand arsuri pe 60% din corp, a fost transferat la o unitate medicala din Belgia. Ministrul Sanatatii, Sorin Pintea, spune ca existau locuri la Spitalul Grigore Alexandruscu, unde se afla baiatul, dar pentru ca are 16 ani este la limita dintre adult si copil si a decis, dupa ce a discutat cu medicii, sa fie tratat in strainatate. continuă pe Hotnews

Adolescentul de 16 ani electrocutat pe podul CFR din Parcul Herastrau a fost transportat la un spital din Belgia

Adolescentul care s-a electrocutat duminica pe Podul CFR din Parcul Herastrau, avand arsuri pe 60% din corp, a fost transferat la o unitate medicala din Belgia. Ministrul Sanatatii, Sorin Pintea, spune ca existau locuri la Spitalul Grigore Alexandruscu, unde se afla baiatul, dar pentru ca are 16 ani este la limita dintre adult si copil si a decis, dupa ce a discutat cu medicii, sa fie tratat in strainatate.

UPDATE Doi tineri electrocutati pe podul CFR din Parcul Herastrau; interventia, dificila din cauza tensiunii de pe fire

Doi tineri s-au electrocutat duminica dupa-amiaza pe podul CFR din Parcul Herastrau din Capitala, interventia pompierilor si salvatorilor SMURD fiind ingreunata din cauza tensiunii de pe fire, informeaza reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

Elevul electrocutat pe podul CFR din parcul Herastrau a fost transferat in Belgia. Mesajul transmis de Ministrul Sanatatii

Adolescentul electrocutat duminica pe podul CFR din Parcul Herastrau, cu arsuri pe 60% din suprafata corpului, a fost transferat luni dimineata, cu o aeronava a Armatei, in Belgia.

Rasturnare de situatie in cazul adolescentului electrocutat pe podul CFR din Herastrau. Baiatul a fost transportat de urgenta la Bruxelles

Un adolescent de 16 ani a fost electrocutat duminica pe podul CFR din Parcul Herastrau din Capitala in urma contactului cu liniile electrificate. Baiatul care prezinta arsuri pe 70% din suprafata.

Alerta in Capitala. Persoana electrocutata pe Podul CFR Herastrau. Circulatia trenurilor spre mare este blocata

O persoana a fost electrocutata duminica, in Capitala, pe podul CFR Herastrau, in urma contactului cu liniile electrificate, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. La locul faptei au intervenit.

UPDATE Doua persoane, electrocutate pe Podul CFR Herastrau. Circulatia trenurilor spre mare este blocata

Doi tineri au fost electrocutati duminica, in Capitala, pe podul CFR Herastrau, in urma contactului cu liniile electrificate, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU).

Adolescentii electrocutati pe podul de cale ferata din parcul Herastrau, in stare grava la spital

Cei doi adolescenti care au fost electrocutati pe podul de cale ferata din parcul Herastrau, din Capitala sunt internati in stare grava la spital. Iar operatiunea de salvare a lor a fost una extrem de.

O adolescenta de 16 ani a cazut de la etajul trei al unui bloc din Constanta. E posibil sa fi incercat sa-si ia viata

O adolescenta de 16 ani, ranita dupa ce vineri seara a cazut de la etajul trei al unui bloc din localitatea Mihail Kogalniceanu, a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, a.

Situatie socanta intr-o scoala din judetul Vaslui. Copil de 14 ani, electrocutat la serbarea de sfarsit de an

Un copil de numai 14 ani a fost electrocutat in curta scolii, la festivitatea de incheiere a anului scolar, intr-o localitate din Vaslui. Baiatul a fost transportat de urgenta la spital. Copilul a fost inco.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2497 seconds )