Libnet.ro
UNICEF

21:30

Adrian Nastase: Victor Ponta poate fi foarte important pentru Liviu Dragnea, in campanie. Nu trebuie izolat

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase: Victor Ponta poate fi foarte important pentru Liviu Dragnea, in campanie. Nu trebuie izolat

Fostul premier Adrian Nastase a explicat, intr-o editie speciala QA, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, ca disensiunile dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea ar trebui sa ia sfarsit. continuă pe Antena3

Avertisment bomba al lui Adrian Nastase pentru PSD

Fostul premier Adrian Nastase a explicat, intr-o editie speciala QA, realizata de Alessandra Stoicescu, ca PSD se afla intr-o pozitie foarte delicata si se confrunta cu pericole mari. Totusi,.

Adrian Nastase, primul interviu dupa o lunga tacere, azi la QA cu Alessandra Stoicescu, de la 21:30

Dupa o lunga perioada de tacere, Adrian Nastase sta fata in fata cu Alessandra Stoicescu pentru un interviu eveniment. Previziuni spectaculoase: de ce PSD nu poate ajunge la guvernare decat sub.

Revine Adrian Nastase in politica? Raspunsul fostului premier

Fostul premier Adrian Nastase a explicat, intr-o editie speciala a emisiunii QA, realizata de Alessandra Stoicescu, ce planuri are in continuare si daca se va intoarce in.

Adrian Nastase, despre cine ar putea fi viitorul premier

Fostul premier Adrian Nastase a opinat, in editia de sambata a emisiunii QA, realizata de Alessandra Stoicescu, cine si cum ar putea ajunge prim-ministru in Romania: Lucrurile vor.

Adrian Nastase: Guvernul este plin de maestri in cuvinte, dar un ministru trebuie sa spuna ce a facut, nu ce trebuie facut

Fostul premier Adrian Nastase a explicat guvernul Ciolos se confrunta cu mai multe probleme, dar fundamental, cea mai mare problema este cea legata de rezultate lipsa. Premierul are o mare problema,.

Atac la Munchen. Victor Ponta: Suntem intr-un nou razboi, de alt tip, dar la fel de periculos

Fostul premier Victor Ponta si-a exprimat solidaritatea cu victimele atacului de vineri din Munchen, afirmand ca acesta ii confirma ca se poate vorbi despre un nou razboi, de alt tip, dar la fel.

Victor Ponta: Frica este arma teroristilor. Voi merge in vacanta cu familia in Turcia, in Franta. Voi merge la Bruxelles! Suntem intr-un nou razboi, de alt tip, dar la fel de periculos!

Victor Ponta, fostul prim-ministru al Romaniei, a publicat, vineri seara, pe Facebook, un mesaj prin care face referire la evenimentele nefericite petrecute in ultima perioada, in Franta, Turcia,.

Anunt surpriza facut de Victor Ponta dupa recentul sir de incidente armate: Voi merge cu familia acolo

Fostul premier Victor Ponta face un anunt surprinzator dupa recentul sir de atentate, dar si dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia. Daca frica ne va domina inseamna ca au castigat teroristii. Voi.

Victor Ponta: Voi merge in vacanta cu familia in Turcia. Frica este arma teroristilor

Fostul premier Victor Ponta a comentat aseara pe pagina sa de Facebook cele mai recente evenimente din Europa, respectiv cele din Turcia si Germania, spunand ca frica nu trebuie sa domine. Politicianul sustin ca in acest moment suntem intr-un nou razboi, de alt tip, dar la fel de periculos! si ca frica este arma teroristilor.

Victor Ponta: Voi merge in vacanta cu familia in Turcia

Fostul premier Victor Ponta a comentat pe pagina sa de Facebook cele mai recente evenimente din Europa, respectiv cele din Turcia si Germania, spunand ca frica nu trebuie sa domine. Daca frica ne va.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )