Libnet.ro
UNICEF

13:45

Adrian Ursu: Basescu a fost scos din minti pentru ca venise chitit sa joace cartea sensibil lacrimogena

Antena3 Antena3,
Adrian Ursu: Basescu a fost scos din minti pentru ca venise chitit sa joace cartea sensibil lacrimogena

Realizatorul Secvential Adrian Ursu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, prestatia personajului Traian Basescu, aflat intr-un moment de degringolada, din timpul unui interviu in. continuă pe Antena3

Un sat din Italia a fost scos la vanzare pe eBay pentru suma de 245.000 de euro

Un sat de munte din Italia este oferit spre vanzare pe eBay, putinii locuitori ramasi sperand ca acesta poate fi salvat de un investitor bogat. Pretul de pornire este de 245. 000 de euro, relateaza The Telegraph.

Un intreg sat din Italia a fost scos la vanzare pe eBay pentru suma de 245.000 de euro

Satucul italian Calsazio, asezat in Muntii Alpi, in apropierea parcului natural Gran Paradiso, a fost scos la vanzare pe eBay pentru pretul de 245. 000 de euro, scrie NBC News. Mica localitate care gazduieste.

Adrian Ursu: Acea baza de agrement Baneasa, cred ca face si obiectul unui litigiu in instanta

Adrian Ursu a comentat in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu modul in care procuorii DNA au pus sechestru inclusiv pe terenurile vecinilor, in dosarul Telepatia. Terenuri.

Trei rachete au fost lansate din Fasia Gaza spre centrala nucleara israeliana Dimona

Trei rachete au fost lansate din Fasia Gaza spre centrala nucleara israeliana de la Dimona, insa niciuna nu a cazut in incinta complexului atomic, informeaza MEDIAFAX. Una dintre rachete a fost.

Politic Show: Antonescu, scos de gruparea Iohannis din cursa pentru Cotroceni; Averea presedintelui: Traian Basescu are mai putini bani in conturi fata de 2012, insa are ceasuri, bijuterii si tablouri mai scumpe; MRU: Rolul Elenei Udrea in politica este

Mircea Diaconu a fost ales vicepresedinte al Comisiei de cultura si educatie din Parlamentul European. Europarlamentarul independent. Cum se contrazice Kelemen Hunor in disputa cu MAE privind initiativa pentru protectia minoritatilor nationale. Desi a negat constant ca.

Ciprian Necula, sociologul care l-a scos din sarite pe Basescu: Presedintele contribuie la climatul tensionat existent intre romi si restul populatiei

Traian Basescu generalizeaza prea des, pune etichete si nu face decat sa contribuie la acest climat tensionat existent intre romi si restul populatiei, a declarat sociologul Ciprian Necula, invitat in editia de.

La ordinea zilei: Basescu, scos din sarite dupa ce i s-a spus ca face parte dintr-un clan de romi

Dana Grecu a prezentat, in editia de joi a emisiunii La ordinea zilei, momentul in care presedintele Traian Basescu si-a pierdut cumpatul, dupa ce sociologul Ciprian Necula i-a spus ca acum, dupa ce a devenit.

Rudele clanului Bercea, scoase din minti. Fratele lui Bercea Mondial, Amar Generalu, a fost si el arestat

Fratele lui Bercea Mondial, Amar Generalu, a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca ar fi inselat statul cu 360. 000 de lei. Odata cu el, in spatele gratiilor au ajuns si primarul.

Un sat alpin din Italia a fost scos la vanzare de locuitorii sai

Un sat pitoresc din Alpii italieni, in regiunea Piemont, a fost recent scos la vanzare, pe site-ul e-Bay, la pretul de 245. 000 de euro, chiar de catre locuitorii sai, cu speranta ca viitorul proprietar va reusi sa aduca numerosi turisti in zona, informeaza publicatia The Telegraph.

Comoara piratilor?! Doi copii, care se jucau pe plaja, au scos din nisip 2,5 kg de marijuana

In timp ce sapau adanc in nisipul plajei, cautand dupa o comoara imaginara, doi copii italieni au gasit o punga plina cu 2,5 kg de marijuana. Aflati impreuna cu parintii in vacanta pe plaja din Montesi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )