Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adrian Ursu, despre cazul Alexandrescu: Pare sa fie incercarea RCSRDS de a cadea la pace cu DNA

Antena3 Antena3,
Adrian Ursu, despre cazul Alexandrescu: Pare sa fie incercarea RCSRDS de a cadea la pace cu DNA

Jurnalistul Antenei 3, Adrian Ursu, a comparat cazul Sorin Alexandrescu - RCSRDS cu cazul Casuneanu, acolo unde cel care i-a denuntat pe ceilalti a scapat de inchisoare. Facand o paralela, incidentul de. continuă pe Antena3

Ei si-au facut datoria pana la capat. incercam sa ne-o facem si noi. Adrian Ursu, despre tragedia de la Mihailesti

Adrian Ursu a vorbit, in cadrul editiei speciale Sinteza Zilei, despre tragedia de la Mihailesti. in urma cu 9 ani, 18 oameni si-au pierdut viata in urma acestei tragedii. Doua dintre victime erau jurnalisti.

Adrian Nastase, despre Autostrada Transilvania: Basescu a intrerupt doi ani lucrarile

Fostul premier Adrian Nastase a declarat ca proiectul constructiei Autostrazii Transilvania, contractat cu compania americana Bechtel, a fost sabotat politic, el aratand ca in 2005 Traian Basescu si ministrul Transporturilor de atunci au intrerupt lucrarile pentru aproape doi ani.

Ce spune Ecaterina Andronescu despre cazul elevilor navetisti din Constanta care au intrat in greva japoneza

Prezenta in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei , Ecaterina Andronescu a vorbit si despre situatia elevilor din Constanta care au intrat in greva japoneza dupa ce Ministerul Educatiei a blocat banii pentru n.

Ponta despre cazul Bechtel: Sova nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ministrul pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit cand a anuntat presa despre rezilierea contractului cu Bechtel, relateaza Mediafax. Cred ca a fost prea transparent, ca nu trebuia sa va spuna nimic pana nu incheia negocierea. Daca v-a anuntat inainte sa incheie negocierile, inseamna ca a gresit, a spus Ponta jurnalistilor, aflat la Braila. Citeste si EXCLUSIV RL. Nu scapam de Bechtel. Sova: Nu am zis ca se reziliaza .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )