Libnet.ro
UNICEF

23:45

Aerul cel mai pur din lume este in Romania. Care sunt locurile perfecte pentru o vacanta

Antena3 Antena3,
Aerul cel mai pur din lume este in Romania. Care sunt locurile perfecte pentru o vacanta

Cel mai pur aer de pe planeta se respira in Romania, informeazaThe One. Desi pare greu de crezut, in Romania se respira mai bine decat in Elvetia! Ce-i drept, doar. continuă pe Antena3

FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

Singapore a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat in forma de candelabru, cu o inaltime de 17 metri si o latime de 10 metri, expus incepand de vineri la Marina Square Atrium. Alcatuit din 60. 000 de flori, aranjamentul este rodul a cinci zile de munca a 260 de specialisti, studenti si voluntari si va putea fi admirat pana duminica, 3 aprilie. Aceasta veritabila opera de arta a fost prezentata in deschiderea seriei de evenimente care precede Festivalul Singapore Garden, ajuns la cea de-a sasea editie, ce va avea loc intre 23 si 31 iulie.

VIDEO Confesiunile unei foste sotii a liderului Statului Islamic. Femeia vorbeste despre casnicia ei cu cel mai cautat terorist din lume

Saja Al-Doulaimi, fosta sotie a liderului Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a oferit un interviu publicatiei suedeze Expressen in care a dat detalii despre casnicia sa cu cel mai temut terorist din lume si despre planurile sale de viitor, spunand ca vrea sa se stabileasca in Europa.

FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

Singapore a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat in forma de candelabru, cu o inaltime de 17 metri si o latime de 10 metri, expus incepand de vineri la Marina Square Atrium.

Seagate Innov8 primul hard disk din lume cu 8TB si alimentare USB

Cei de la Seagate au o fascinatie pentru solutii de stocare cu superlative absolute sau hard disk-uri externe in premiera, precumSeagate Innov8. in urma cu aproximativ un an, cei de la Seagate lansau, la celebrarea a 30 de ani de activitate, cel mai subtire hard disk extern din lume sub forma lui Seagate Seven. Acela [].

Timpul va sta in loc 90 de minute: El Clasico Barcelona-Real Madrid, cel mai asteptat duel fotbalistic in Europa, sambata seara

Sambata, de la 21:30, timpul se va opri pentru 90 de minute. Cele mai bune echipe din lume, Barcelona si Real, vor fi din nou fata in fata, intr-o rivalitate fara egal, care a reusit sa imparta, de-a lungul deceniilor, lumea in doua. Indiferent de simpatii, putini nu au o favorita in El Clasico.

Topul celor mai urate orase din lume, conform unui portal de turism: locul din Republica Moldova aflat pe lista destinatiilor care nu incanta ochiul

Cu siguranta, in fiecare tara din lume exista localitati unde arhitectura lasa de dorit, orase care nu sunt prietenoase cu oamenii, adevarate centre industriale sau jungle de beton. Aceasta este ideea pe care s-a bazat clasamentul facut de un portal de turism, unde figureaza zece orase mari sau capitale din toata lumea.

Dor Geta Popescu, cel mai bun alpinist de altitudine din Romania

Federatia Romana de Alpinism si Escalada a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2015. Dor Geta Popescu a primit titlul de cel mai bun alpinist de altitudine din Romania.

Casa din Neamt, propusa intre cele mai bizare cladiri din lume. Este un muzeu de arta populara contemporana intr-un sat

Artistul Laurentiu Dimisca vrea sa transforme o scoala nefunctionala intr-un muzeu de arta populara contemporana.

Studiu: Belgia, cel mai mare producator de luptatori europeni in numele Statului Islamic

Potrivit jurnalistilor de la Reuters, Franta, Germania si Marea Britanie sunt statele din Europa care trimit cel mai mare numar de luptatori in numele autoproclamatului Stat Islamic. Dar daca este sa luam.

Michael Jordan, cel mai bine platit sportiv retras din activitate

Michael Jordan, unul dintre cei mai buni baschetbalisti ai lumii, este cel mai bine platit sportiv retras din activitate. Cifrele stau marturie, in conditiile in care doar in 2015 fostul baschetbalist a adunat fabuloasa suma de 110 milioane de dolari 98 de milioane de euro).

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )