Libnet.ro
UNICEF

22:00

Afacerea Nana, tot mai incurcata pentru fiica fostului presedinte

Antena3 Antena3,
Afacerea Nana, tot mai incurcata pentru fiica fostului presedinte

Afacerea de la Nana ii complica din ce in ce mai mult viata Ioanei Basescu. Fiica fostului presedinte Traian Basescu spera la o solutionare rapida a litigiului cu Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate. continuă pe Antena3

Telefonul iti merge tot mai greu? Sase sfaturi esentiale

Smartphone-ul tau nu se mai comporta la fel ca atunci cand l-ai cumparat. ii ia foarte mult timp sa deschida o aplicatie, se blocheaza tot mai des, se incalzeste si da erori? Urmeaza cele sase sfaturi.

Skype devine mai sigur pentru utilizatorii sai

Cei de la Microsoft vor incepe sa furnizeze un update pentru Skype, prin care serviciul va deveni mai sigur pentru utilizatorii sai. Cei care beneficia cel mai mult de pe urma noului update furnizat de Microsoft pentru serviciul Skype vor fi gamerii. in urma cu mai multi ani, au inceput sa fie raportate situatii in [].

FMI: Europa trebuie sa faca eforturi mai sustinute pentru asimilarea refugiatilor

Fondul Monetar International FMI) a avertizat Europa in privinta dificultatilor economice provocate de criza refugiatilor si a cerut autoritatilor sa faca eforturi mai sustinute pentru asimilarea migrantilor, transmite AFP.

Ford a inceput productia noului Focus RS si asteapta vanzari cu 40% mai mari pentru gama de masini de inalta peformanta

Ford a inceput productia de serie pentru noua generatie a modelului compact de inalta performanta Ford Focus RS, in uzina germana Saarlouis, si, totodata, compania auto americana a anuntat ca asteapta vanzari cu 40% mai mari pentru gama de automobile de inalta performanta, grupate sub numele generic Ford Performance. Din aceasta gama fac parte modelele Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Mustang si Ford GT.

Tot mai multe frantuzoaice se lasa seduse de jihadisti

Circa 40% dintre francezii care s-au alaturat jihadistilor din Siria si Irak sunt femei, cele mai multe dintre ele fiind de fapt tinere indoctrinate pe internet, a dezvaluit postul BFM TV, citat miercuri de AFP.

Stocarea energiei, tot mai la indemana: romanii care vor sa spulbere mitul pretului mare si frustrarile cauzate de energia regenerabila

Pretul solutiilor de inmagazinare a electricitatii este mai mic decat se crede, iar finantatorii incep sa prinda curaj si sa investeasca in cercetare in acest domeniu. O companie romaneasca, Energo Dynamics, vrea sa fructifice aceasta oportunitate si.

ISU va solicita MAI elicopter pentru evacuarea turistilor blocati la Balea Lac

ISU va solicita MAI ca un elicopter sa ajunga la peste 2. 000 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, la Balea Lac, sa-i evacueze pe cei 70 de turisti, blocati acolo de marti, dupa ce telecabina s-a stricat, a precizat, miercuri, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al ISU Sibiu, Bianca Sabau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )