Libnet.ro
UNICEF

05:30

Agresiunile din Koln: Politisti germani isi contrazic sefii / Printre agresori ar fi fost refugiati

Hotnews Hotnews,
 Agresiunile din Koln: Politisti germani isi contrazic sefii / Printre agresori ar fi fost refugiati

Politistii care au participat la operatiunea din noaptea de Revelion resping informatiile date publicitatii de conducerea lor. Intre timp, mii de nemti anunta formarea unei militii civile la Dusseldorf, iar primii turisti anuleaza sejururi la Koln. continuă pe Hotnews

Agresiunile din Koln: Seful Politiei a demisionat

Seful Politiei din orasul german Koln, Wolfgang Albers, a demisionat, vineri dupa-amiaza, din cauza criticilor primite, dupa ce zeci de femei au fost agresate de sute de barbati, in Gara centrala, in noaptea de Revelion.

UPDATE Agresiunile din Koln: 31 de suspecti, dintre care 18 sunt solicitanti de azil / Un suspect avea la el o foaie cu traducerea in germana a unor termeni sexuali din araba

Politia efectueaza cercetari asupra a 31 de suspecti, dintre care 18 sunt solicitanti de azil, pentru violentele si furturile care au avut loc in noaptea de Anul Nou in Koln, a anuntat vineri un purtator de cuvant al ministerului federal de Interne, citat de AFP.

Politia din Koln a identificat 16 suspecti originari din Africa de Nord dupa violentele de Anul Nou, dar nu a facut arestari

Politia germana a anuntat joi ca a identificat 16 suspecti si a inregistrat 121 de plangeri dupa zecile de infractiuni - agresiuni sexuale si jafuri - comise asupra unor femei in noaptea de Anul Nou in centrul orasului Koln din vestul tarii. Celula de ancheta, din care fac parte 80 de politisti, a identificat 16 tineri suspecti, majoritatea originari din Africa de Nord, care ar fi putut fi implicati in aceste infractiuni, a anuntat joi Politia din Koln intr-un comunicat, fara a se vorbi insa despre vreo arestare in acest caz, noteaza AFP.

UPDATE Agresiuni sexuale si jafuri similare celor din Koln, comise de gasti de barbati beti, au fost raportate in alte doua orase germane, Hamburg si Stuttgart

Incidente in care femei au fost atacate de grupuri de barbati, similare modului de actiune din Koln, au fost raportate si in alte doua orase germane - Hamburg si Stuttgart, scrie BBC. Intr-un articol pe acest subiect, New York Times noteaza ca presa germana a ignorat timpt de citeva zile evenimentele din Koln.

UPDATE Seful politiei din Koln a fost suspendat din functie

Seful politiei din Koln, Wolfgang Albers, a fost suspendat din functie, dupa violentele care au marcat noaptea de Anul Nou, anunta, citand surse politice locale, agentia germana DPA, preluata de AFP.

Val de critici pe Twitter dupa ce primarita din Koln a recomandat femeilor sa stea la un brat distanta de straini

Dupa zecile de agresiuni sexuale ce au avut loc de anul nou, primarita din Koln, Henriette Reker a starnit un val de critici dupa ce a sugerat ca femeile sa stea la un brat distanta de straini, scrie Deutsche Welle.

Val de critici pe Twitter dupa ce primarita din Koln a recomandat femeilor sa stea la un brat distanta de straini

Dupa zecile de agresiuni sexuale ce au avut loc de anul nou, primarita din Koln, Henriette Reker a starnit un val de critici dupa ce a sugerat ca femeile sa stea la un brat distanta de straini, scrie Deutsche Welle.

Agresiunile din Koln: Optsprezece solicitanti de azil printre suspecti

Politia germana verifica 31 de persoane suspectate de implicare in agresiunile comise la Koln in noaptea de Anul Nou. Dintre aceste persoane, 18 au depus solicitari de azil in Germania, a anuntat, vineri, un purtator de cuvant al ministerului de Interne, transmit agentiile internationale de presa.

Agresiunile din Koln: A doua plangere pentru viol inregistrata la Politie. Suspecti nord-africani si arabi, identificati

O noua plangere pentru viol a fost inregistrata la Politie, in urma atacurilor comise in noaptea de Anul Nou in zona centrala din orasul german Koln de sute de barbati care, potrivit martorilor si fortelor de ordine, pareau sa fie de origine araba si nord-africana, relateaza n24. de.

Deutsche Welle: Agresiunile sexuale de la Koln si offside-ul democratic

Ce s-a intamplat exact in Piata Domului din Koln? De ce politia, presa, clasa politica germana au reactionat tardiv si alaturea cu drumul? Si ce impact are inadecvarea lor in actualul context politic german si european?, se intreaba Petre M. Iancu, intr-un articol publicat pe Deutsche Welle.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )