Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ajutor pentru victimele exploziei de pe Bulevardul Moscovei din Chisinau. Pavel Filip cere expertiza tehnica si financiara

Adevărul Adevărul,
Ajutor pentru victimele exploziei de pe Bulevardul Moscovei din Chisinau. Pavel Filip cere expertiza tehnica si financiara

Pavel Filip a convocat sedinta Comisiei pentru Situatii Exceptionale in legatura cu explozia din seara zilei de 6 octombrie, intr-un bloc de pe Bulevardul Moscovei. Premierul a solicitat structurilor responsabile sa creeze toate conditiile necesare pentru cazarea temporara si hrana persoanelor sinistrate, dar si acordarea ajutorului medical necesar ranitilor. A fost solicitata o expertiza tehnica si una financiara pentru a estima prejudiciile. continuă pe Adevărul

Explozie la etajul 14 al unui bloc din Chisinau: Trei persoane, printre care si un copil, au murit, alte sase sunt ranite

Trei persoane, printre care si un copil, au murit in urma unei explozii produse, sambata seara, intr-un bloc de pe bulevardul Moscovei din Chisinau, potrivit presei din R. Moldova. Explozia ar fi fost provocata de o butelie, blocul nefiind racordat la reteaua de gaze.

Trei persoane, printre care si un copil, au murit in urma exploziei care s-a produs intr-un bloc din Chisinau (VIDEO)

Noapte de cosmar pentru locatarii unui bloc din Chisinau. O explozie puternica a distrus mai multe apartamente ale imobilului din capitala Republicii Moldova. Sunt trei morti, intre care si un copil, iar alte.

Atentie, soferi! Traficul rutier pe Bulevardul Dacia din Bucuresti va fi partial suspendat

Circulatia rutiera pe Bulevardul Dacia din Capitala, tronsonul cuprins intre strada Matei Millo si strada Fulgulesti, va fi sistata incepand cu 7 si pana pe 13 octombrie, transmite IPN. intr-o.

Explozie puternica intr-un bloc din Chisinau: Mai multe persoane au ramas blocate in locuinte (VIDEO)

Trei apartamente ale unui bloc din Chisinau au fost distruse complet, sambata, in urma unei explozii. Mai multe persoane ar fi ramas blocate in interiorul locuintelor in urma deflagratiei, potrivit.

Trei oameni au murit in urma exploziei din sectorul Rascani al Chisinaului

Trei persoane, printre care si un minor, au decedat in urma unei explozii produse, in seara zilei de 6 octombrie, intr-un bloc locativ de pe Bulevardul Moscovei din municipiul Chisinau. Alte sase persoane ranite au fost duse la spital cu traumatisme, inclusiv un angajat al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), transmite IPN.

Adrian Nastase, evaluare pentru Viorica Dancila, dupa dezbaterea din Parlamentul European

Fostul premier,Adrian Nastase, considera caViorica Dancilaa gasit tonul potrivit pentru o atitudine demna in cadrul dezbaterilor de la Strasbourg privind situatia din Romania, dar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )