Libnet.ro
UNICEF

18:15

Trei persoane, printre care si un copil, au murit in urma exploziei care s-a produs intr-un bloc din Chisinau (VIDEO)

B1 B1,
Trei persoane, printre care si un copil, au murit in urma exploziei care s-a produs intr-un bloc din Chisinau (VIDEO)

Noapte de cosmar pentru locatarii unui bloc din Chisinau. O explozie puternica a distrus mai multe apartamente ale imobilului din capitala Republicii Moldova. Sunt trei morti, intre care si un copil, iar alte. continuă pe B1

Explozie la etajul 14 al unui bloc din Chisinau: Trei persoane, printre care si un copil, au murit, alte sase sunt ranite

Trei persoane, printre care si un copil, au murit in urma unei explozii produse, sambata seara, intr-un bloc de pe bulevardul Moscovei din Chisinau, potrivit presei din R. Moldova. Explozia ar fi fost provocata de o butelie, blocul nefiind racordat la reteaua de gaze.

Explozie puternica intr-un bloc. Trei oameni, printre care un copi, si-au pierdut viata

Trei persoane, printre care si un minor, au decedat in urma unei explozii produse, in seara zilei de 6 octombrie, intr-un bloc locativ de pe Bulevardul Moscovei din municipiul Chisinau. Alte sase persoane r?.

Trei oameni au murit in urma exploziei din sectorul Rascani al Chisinaului

Trei persoane, printre care si un minor, au decedat in urma unei explozii produse, in seara zilei de 6 octombrie, intr-un bloc locativ de pe Bulevardul Moscovei din municipiul Chisinau. Alte sase persoane ranite au fost duse la spital cu traumatisme, inclusiv un angajat al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), transmite IPN.

Accident grav in judetul Sibiu. Trei persoane au fost ranite, printre care si un copil

Trei persoane, printre care se numara si un copil de un an si sase luni, au fost ranite dupa ce au fost implicat intr-un accident rutier grav. Accidentul a avut loc in judetul Sibiu, dupa ce o soferita a in.

Accident cumplit in Constanta!Patru persoane ranite, printre care un copil

Un accident rutier in urma caruia au fost inregistrate patru victime, printre care se numara si un copil, s-a produs sambata dupa-amiaza pe DN 39 intre localitatile Tuzla si intersectia cu Costinesti, du.

La Pitesti, trei persoane au fost amendate pentru ca au perturbat linistea publica langa o sectie de vot

La Pitesti s-au dat amenzi in prima zi a Referendumului. Jandarmii au fot schemati sa intervina pentru ca trei tineri faceau galagie langa o sectie de vot.

Incidente la vot in Pitesti: trei persoane au fost amendate pentru ca au perturbat linistea publica langa o sectie de vot

La Pitesti s-au dat amenzi in prima zi a Referendumului. Jandarmii au fot chemati sa intervina pentru ca trei tineri faceau galagie langa o sectie de vot.

Trupurile neinsufletite ale celor trei persoane din Blaj decedate in accidentul rutier in Turcia, aduse sambata in tara

Trupurile neinsufletite ale celor trei membri ai familiei Ilies din Blaj, decedati sambata, 29 septembrie, intr-un tragic accident in Turcia sunt aduse, sambata, in tara.

Horoscop Octombrie. Cele trei zodii pentru care viata se schimba radical

Luna octombrie a venit cu pasi repezi si odata cu ea au sosit si vestile foarte bune pentru aceste zodii. Trei nativi sunt norocosii zodiacului, care se vor muta in casa noua, in luna.

HOROSCOP. Cele trei zodii pentru care Luna Nouain Balantaaduce doar fericire. Sunt rasfatatele horoscopului

Luna Noua apare in zodia Balantei pe 9 octombrie. Pentru trei zodii, incepe o perioada plina de fericire si de dorinte implinite. HOROSCOPGEMENI - Daca te-ai simtit pana acum lipsita de inspirati.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )