Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aktobe, adversara Stelei in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dupa 3-0 cu Tbilisi. Cine e gruparea kazaha

Adevărul Adevărul,
Aktobe, adversara Stelei in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dupa 3-0 cu Tbilisi. Cine e gruparea kazaha

Daca Steaua va transa in aceasta seara 20. 30), la Bucuresti, calificarea in turul trei preliminar e favorita dupa 1-0 in tur, in deplasare, cu Stromsgodset), se va lupta pentru un loc in playofful competitiei cu cei de la Aktobe. continuă pe Adevărul

FC Aktobe, aversara Stelei in turul trei al Ligii Campionilor

FC Aktobe s-a calificat in turul trei, preliminar, al Ligii Campionilor si poate intalni Steaua, daca echipa campioana a Romaniei se califica.

Sheriff Tiraspol s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Sheriff Tiraspol s-a calificat lejer in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Moldovei a invins-o pe echipa Sutjeska si in deplasare, noteaza IPN.

Steaua a invins Stromsgodset IF, scor 2-0, si s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce a invins, miercuri, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0 0-0), echipa norvegiana Stromsgodset IF, in mansa secunda a turului doi.

Celtic Glasgow, Sparta Praga, Dinamo Zagreb si Ludogorets Razgrad s-au calificat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Celtic Glasgow, Sparta Praga, Dinamo Zagreb, Ludogorets Razgrad, Partizan Belgrad si BATE Borisov se numara printre echipele care s-au calificat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, in urma meciurilor.

Costel Galca asteapta victorii mai clare din partea Stelei: Echipa are potential

Costel Galca, antrenorul Stelei, spune ca este fericit si bucuros pentru calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dar in acelasi timp admite ca se asteapta la victorii mai clare din partea echipei sale, victorii obtinute in urma unor jocuri mai solide.

LIVE TEXT Steaua - Stromsgodset: ora 20.30, preliminarii Liga Campionilor

Steaua intalneste Stromsgodset, miercuri, de la ora 20. 30, in returul dublei manse din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Meciul va fi decisiv, castigatoarea urmand sa evolueze in turul al treilea. in tur rezultatul a fost de 1-0 pentru campioana Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )