Libnet.ro
UNICEF

18:15

Costel Galca asteapta victorii mai clare din partea Stelei: Echipa are potential

Online Sport Online Sport,
Costel Galca asteapta victorii mai clare din partea Stelei: Echipa are potential

Costel Galca, antrenorul Stelei, spune ca este fericit si bucuros pentru calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dar in acelasi timp admite ca se asteapta la victorii mai clare din partea echipei sale, victorii obtinute in urma unor jocuri mai solide. continuă pe Online Sport

Costel Galca face apel catre conducere: Vreau jucatori

Steaua a invins pe Rapid, cu 2-1, in optimile de finala ale Cupei Ligii, insa tehnicianul Costel Galca a facut un nou apel catre conducerea clubului din Ghencea prin care solicita intariri in lotul de jucatori.

Reactie dura la adresa lui Putin din partea Secretarului britanic pentru Aparare: 'Pleaca din estul Ucrainei!'

Una dintre cele mai dure reactii la adresa lui Vladimir Putin, in urma tragediei aviatice de pe teritoriul ucrainean, a venit, duminica, din partea noului Secretar al Apararii din Marea Britanie, Michael Fallon, care l-a acuzat pe liderul de la Kremlin.

Ponta asigura Moldova de sprijinul Romaniei in fata sanctiunilor economice din partea Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma unei discutii cu omologul sau de la Chisinau, ca Romania va sprijini Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei, inclusiv pentru ridicarea cotelor de export pe piata.

Romanii, cei mai expusi din UE sa-si piarda locurile de munca din cauza automatizarii activitatilor

Aproape 62% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor, rata fiind cea mai ridicata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%, conform unui studiu publicat de institutul Bruegel.

Fenomenul care ii face pe romani sa fie cei mai expusi din UE sa-si piarda locurile de munca

Aproape 62% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor, rata fiind cea mai ridicata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%, conform.

Ponta promite sprijin pentru Republica Moldova in fata sanctiunilor economice la care este supusa din partea Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, caRomania va ajuta Republica Moldova in fata sanctiunile impuse de Rusia. Sanctiunile si necazurile ajung, din pacate, in.

Erdogan vrea decenta si autocritica din partea Statelor Unite

Recep Taiyp Erdogan cere Statelor Unite sa isi faca autocritica pentru declaratiile privind ofensiva israeliana din Fasia Gaza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )