Libnet.ro
UNICEF

18:30

Aktobe, viitoarea adversara a Stelei in Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Aktobe, viitoarea adversara a Stelei in Liga Campionilor

Daca trece de Stromsgodset, lucru la indemana campioanei Romaniei, Steaua va da piept cu Aktobe, formatia care a castigat titlul in Kazahstan si care a eliminat pe Dinamo Tbilisi cu 4-0 la general. Turul are loc pe 29/30 iulie, iar returul pe 5/6 august. continuă pe Online Sport

Aktobe, adversara Stelei in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dupa 3-0 cu Tbilisi. Cine e gruparea kazaha

Daca Steaua va transa in aceasta seara 20. 30), la Bucuresti, calificarea in turul trei preliminar e favorita dupa 1-0 in tur, in deplasare, cu Stromsgodset), se va lupta pentru un loc in playofful competitiei cu cei de la Aktobe.

Liga Campionilor: Steaua a eliminat Stromsgodset, scor 3-0 la general. Urmeaza Aktobe!

Steaua a eliminat campioana Norvegiei, Stromsgodset, cu 2-0, pe Arena Nationala, respectiv 1-0 in deplasare si s-a calificat in turul al treilea al Ligii Campionilor. in urmatoarea faza campioana Romaniei va intal .

Liga Campionilor: Steaua - Stroemsgodset IF 2-0. Ros-albastrii s-au calificat in trurul III unde vor intalni echipa kazaha Aktobe

Steaua Bucuresti a invins si in retur echipa norvegiana Stroemsgodset IF cu scorul de 2-0 si s-a calificat in turul III preliminar al Ligii Campionilor. Scorul a fost deschis de Ripa in minutul 72 dupa o pasa a lui Tanase. In minutul 84 Chipciu paseaza ideal in fata portii iar Stanciu marcheaza dupa o simpla formalitate stabilind si scorul final. In tur Steaua a invins cu scorul de 1-0 printr-un gol marcat de Iancu.

LIVE TEXT Steaua - Stromsgodset: ora 20.30, preliminarii Liga Campionilor

Steaua intalneste Stromsgodset, miercuri, de la ora 20. 30, in returul dublei manse din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Meciul va fi decisiv, castigatoarea urmand sa evolueze in turul al treilea. in tur rezultatul a fost de 1-0 pentru campioana Romaniei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )