Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alain Delon a revenit pe scena dupa ce a fost internat din cauza unor probleme cardiace

Adevărul Adevărul,
Alain Delon a revenit pe scena dupa ce a fost internat din cauza unor probleme cardiace

Actorul francez Alain Delon, care a fost internat saptamana aceasta din cauza unor probleme cardiace, a revenit, vineri, la repetitiile pentru spectacolul de teatru in care joaca, ce va avea premiera pe 5 octombrie. continuă pe Adevărul

Fost director din RATB, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Un fost director al Departamentului Achizitii Publice din RATB a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce ar fi pretins si primit bani pentru a interveni in favoarea a doua firme ce urmareau sa obtina un contract privind valorificarea si dezmembrarea.

Budapesta: Sute de persoane au fost evacuate din cauza unei scurgeri de gaze

In jur de 700 de locuitori ai Cartierului 4 din Budapesta au fost evacuati, joi, dupa ce un buldozer a avariat o conducta magistrala de gaze, a anuntat Autoritatea municipala pentru managementul dezastrelor pentru.

Un fost director din RATB a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta

Radu-Viorel Jianu, fost director in cadrul RATB, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta in forma continuata.

Procedurile pentru realizarea unei noi strategii energetice au fost supendate din lipsa de bani-Surse. In schimb, reprezentantii Departamentului pentru Energie sustin ca se lucreaza

Autoritatile romane vorbesc de cel putin 2-3 ani de realizarea unei noi strategii energetice adaptate la realitatile pietei. De altfel, chiar ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, a dat ca sigura finalizarea unei strategii chiar in acest an. Proiectul de strategie energetica nationala va fi realizat de o firma selectata prin licitatie la sfarsitul lunii august sau inceputul lunii septembrie, spunea Nita in iulie. In realitate, toate procedurile au fost suspendate, potrivit unor surse din sectorul energetic. Motivul: Nu sunt bani pentru asa ceva! Cel putin nu in acest an. Reprezentantii Departamentului pentru Energie sustin ca, de fapt, se lucreaza.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )