Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gabriela Firea: Am auzit ca i se pregateste ceva sotului meu. Nu ma las intimidata

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Am auzit ca i se pregateste ceva sotului meu. Nu ma las intimidata

Senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, a dezvaluit marti, la Antena 3, ca a primit amenintari ca sotul sau, primarul Florentin Pandele, ar putea avea probleme in perioada. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Retragerea mea din cursa pentru Capitala este o stire falsa

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, a infirmat marti, la Antena 3, zvonurile potrivit carora s-ar retrage din cursa. Retragerea mea din cursa este o stire falsa, a spus Gabriela .

Gabriela Firea, dupa retragerea lui Ludovic Orban: Regret ce i s-a intamplat. Nu m-am bucurat de raul cuiva niciodata

Dupa ce Ludovic Orban si-a anuntar retragerea din cursa pentru functia de primar general la Primaria Capitalei, contracandidata sa, Gabriela Firea a reactionat, spunand ca ii pare rau pentru aceasta.

Gabriela Firea, despre Nicusor Dan: E un om pe care il respect pentru activitatea pe care a depus-o in ultimii 10 ani. Mi-as dori un astfel de viceprimar

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a fost invitata, duminica, la o emisiune televizata, in cadrul careia i s-a cerut sa comenteze perspectiva de a se confrunta cu Nicusor Dan, din partea.

Gabriela Firea: Mi-as dori o sustinere din partea lui Victor Ponta cel putin la fel asa cum am facut-o eu in campania prezidentiala

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca si-ar dori o sustinere din partea fostului lider al partidului, Victor Ponta. Mai mult, aceasta a mai precizat ca vrea ca sustnerea s.

Toti membrii PSD o sustin 100% pe Gabriela Firea in competitia electorala pentru Capitala

Partidul Social Democrat isi reafirma sprijinul total pentru candidatura Gabrielei Firea la Primaria Municipiului Bucuresti si respinge categoric toate incercarile de dezinformare din ultimele zile cu privire la acest subiect, potrivit unui comunicat remis redactiei.

PSD o sustine 100% pe Gabriela Firea pentru Primaria Capitalei: Social-democratii infirma zvonurile potrivit carora ar negocia cu Tariceanu

PSD a anuntat ca sustine in continuare candidatura Gabrielei Firea la Primaria Capitalei. Liviu Dragnea respinge categoric zvonurile potrivit carora ar negiocia cu Tariceanu o posibila candidatura a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )