Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: Ponta, da-ti demisia! Ponta: Resping categoric

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: Ponta, da-ti demisia! Ponta: Resping categoric

Monica Macovei ii cere lui Victor Ponta demisia pentru organizarea votului in diaspora. Victor Ponta repinge categoric posibilitatea unei demisii din fruntea Guvernului. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta, la Antena 3, de la ora 20.00

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, va fi prezent, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, in studioul Antena 3. Contracandidatul sau, Klaus Iohannis, a anuntat ca nu se va prezenta la Antena 3, de la ora 20. 00, fiind invitat la Digi 24.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta, la Antena 3, de la ora 20.30

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, va fi prezent, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 30, in studioul Antena 3. Contracandidatul sau, Klaus Iohannis, a anuntat ca nu se va prezenta la Antena 3, de la ora 20. 00, fiind invitat la Digi 24.

Alegeri prezidentiale 2014. Macovei, la coada la Londra: Exista sanse mari sa nu pot vota

Monica Macovei se afla de ore bune in fata sectiei de vot din Londra si anunta ca sunt mari sanse sa nu apuce sa voteze pana la ora 21. 00, momentul inchiderii urnelor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Victor Ponta: Am votat pentru ca toti copiii sa poata sa invete, sa aiba un viitor in Romania

Premierul Victor Ponta a votat la Scoala 17 din Capitala. Primul ministru a venit la vot insotit de sotia sa si de cei doi copii. Am votat pentru ca toate mamele si bunicii nostri sa poata trai intr-o tara.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: Am fost la dezbateri si cu Basescu. Acolo a fost originalul, cu Iohannis a fost doar o poleiala

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, si omologul sau italian, Matteo Renzi, sunt prezenti, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 30, in studioul Antena 3.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 FOTO/VIDEO Romanii care voteaza cu tata socru in suflet: Noi pe domnu Ilie il iubim. Nu vrem un strain

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Satul Ciuta Caras-Severin, in care s-a nascut socrul lui Victor Ponta, Ilie Sirbu, voteaza cu sufletul. Din dragoste pentru domnu Ilie si pentru ca domnu Ilie a facut podul de acces in sat, un batran il voteaza pe Victor Ponta. O alta batrana stie ca neamtu ce zice, aia face, dar il voteaza tot pe Victor Ponta pentru ca pe el il cunoaste.

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Alegeri prezidentiale 2014. Judetele Bacau, Calarasi si Teleorman sunt fruntase la numarul cazurilor de turism electoral. Corespondentii Adevarul au semnalat, pe parcursul acestei zile, numeroase cazuri de frauda electorala la circumscriptii din intreaga tara.

Alegeri prezidentiale 2014. Tutuianu: primarii primesc scrisori de amenintare din partea ACL

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi primari din judet au primit o scrisoare intocmita, acuza presedintele PSD, Adrian Tutuianu, de liderii ACL, pentru a-i intimida inainte de alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )