Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei, campanie electorala in piata

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei, campanie electorala in piata

Monica Macovei este primul candidat la alegerile prezidentiale 2014 care a ajuns in judetul Valcea. Candidatul independent si-a inceput vizita in Ramnicu Valcea in piata din Cartierul Ostroveni. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei, in campanie electorala la Arad: Din pacate, politicienii se intalnesc cu alegatorii doar o data la patru-cinci ani

Candidata independenta la alegerile prezidentiale 2014, Monica Macovei, a fost prezenta in cursul zilei de duminica, 5 octombrie, in municipiul Arad, pentru a-si face campanie electorala.

Alegeri prezidentiale 2014. Start anost de campanie electorala

Adevarul va prezinta o radiografie a primelor zile de campanie pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, care au trecut aproape nebagate in seama de electorat. Candidatii au inceput sa ia tara la pas, in cautarea voturilor.

Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite pe care candidatii le-ar vrea uitate

Campania pentru alegeri prezidentiale 2014 a inceput deja, iar candidatii au plecat in teritoriu pentru a-si promova mesajele politice si pentru a convinge oamenii. Adevarul a strans imaginile pe care multi dintre candidati le-ar vrea uitate, posturile lor inedite, o incursiune vizuala in anii acestor politicieni.

Alegeri prezidentiale 2014: Tariceanu refuza confruntarea cu Macovei de la TVR

In urma unei trageri la sorti, la TVR 1, trebuia sa aiba loc in aceasta seara o dezbatere electorala intre candidatii la alegerile prezidentiale, Monica Macovei si Calin Popescu Tariceanu. Monica Macovei, candidat independent, spune ca TVR a anuntat-o ca Tariceanu a refuzat sa participe la emisiunea programata pentru ora 21.

Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: Vreau sa avem o Romanie in care totul sa se rezolve cu un zambet si un click

Monica Macovei, candidat independent la Presedintie, a declarat, la Timisoara, in debutul campaniei electorale, ca doreste transformarea Romaniei, mai ales ca toti ceilalti politicieni promit schimbarea tarii, desi au stat ani intregi la putere.

Alegeri prezidentiale 2014: Cartianu face analiza primelor zile de campanie electorala la Adevarul Live. Cum se prezinta cei mai puternici candidati?

Afisele electorale, mesajele online si offline, fotografiile, atacurile catre contracandidati, alegerea zonelor din tara in care au plecat prezidentiabilii - acestea sunt doar cateva dintre elementele pe care jurnalistul Grigore Cartianu le analizeaza, la Adevarul Live, dupa primul weekend de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Calin fuge de Monica/Ponta slaveste monarhia/ Iohannis intra-n blogosfera/Udrea - buna pentru Romania

Ne aflam in cea de a patra zi a campaniei electorale si in prima zi lucratoare a saptamanii. Candidatii nostri anunta ca isi trag respiratia abia spre seara, dar nu pe fotoliile moi de acasa, ci pe cele si mai moi din studiourile de televiziune. Mai putin Calin Popescu Tariceanu, invitat ieri seara la Mihai Gadea, dar care spune pas unei dezbateri cu Monica Macovei, la TVR.

VIDEO. Monica Macovei: Ponta, mai preocupat sa apere interesele rusilor decat sa sustina o justitie corecta

Monica Macovei: Asemanarea dintre criticile lui Victor Ponta aduse procurorilor care investigheaza cazul de evaziune de la Lukoil si discursul ambasadorul Rusiei la Bucuresti pe aceeasi tema este o dovada clara ca Ponta este mai preocupat sa apere interesele rusilor, decat sa sustina o justitie corecta si recuperarea prejudiciilor.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum il vor alege tiganii pe presedintele Romaniei. De data asta, nu ne mai dam votul pe o plasa

In plina campanie electorala, romii sunt si ei in negocieri puternice cu cei care s-au inscris in cursa pentru alegerile prezidentiale 2014. Nu isi vor da votul oricui. S-au saturat de promisiuni. Vor protocoale semnate, parafate. Altfel, promit ca vor boicota: Votam cu toti!.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Fata de contracandidati, eu pot spune ce am facut. Ceilalti ma pot critica doar

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, pentru a discuta despre cum au decurs primele zile de campanie electorala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2113 seconds )